huidverzorging-expertise-natasja

HUIDVERZORGING EXPERTISE

Bij Parfuma hebben we een passie voor huidverzorging en streven we naar de beste huidverzorgingservaring voor jou. We begrijpen dat de huid niet alleen het grootste orgaan is, maar ook een reflectie van ons fysieke en mentale welzijn. Daarom bieden we een breed assortiment aan verzorgingsproducten die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw huid.

Een gezonde en stralende huid begint bij de juiste skincare routine. Of je nu op zoek bent naar producten om rimpels te voorkomen, puistjes weg te werken of andere huidproblemen aan te pakken, bij ons vind je alle verzorgingsproducten die passen bij de specifieke behoeften van jouw huid. Van reiniging en exfoliatie tot dagcrème en meer, we hebben alles in huis om jouw huid optimaal te verzorgen.

Wil je graag huid advies?

Bij Parfuma vinden we het belangrijk dat jouw huid de best mogelijke verzorging krijgt. Onze beauty advisors in de winkels hebben jarenlange ervaring, volgen maandelijks trainingen en bieden gepersonaliseerd advies voor een optimale huidverzorging. Kom gerust langs voor advies op maat, samen streven we naar het beste resultaat voor jouw huid!

huidverzorging-expertise-huidanalyse


Een professionele huidanalyse

Een gezonde huid begint met het begrijpen van je huidbehoeften. Met onze Skintelligence doen we een uitgebreide huidanalyse en geven we persoonlijk advies om met je huidproblemen aan de slag te gaan.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE »


Doeltreffende behandelingen

Bezoek onze Skin Expertise Centers te Parfuma Antwerpen en Parfuma Hove en ervaar 'The Luxury Of Feeling Fabulous' met behandelingen die afgestemd zijn op jouw huidbehoeften en huiddoelen.

GA VOOR HUIDVERBETERING »

BOEK EEN BEHANDELING ONLINE »

huidverzorging-expertise-behandelingen

Populaire skincare merken bij Parfuma

Benieuwd naar de favorieten van onze Parfuma klanten? Ontdek ze hieronder:

Huidverzorging evenementen en promoties

Bij Parfuma organiseren we regelmatig skincare discovery events waarbij je samen met onze in-house of externe skincare experts onze nieuwste producten op een interactieve manier kunt ervaren. Wil je graag meer weten over deze evenementen? Hou dan zeker je mailbox in de gaten zodat je onze volgende evenementen niet hoeft te missen!

Als je nog geen e-mails van ons hebt ontvangen, raden we je aan om hier een account aan te maken en aan te geven dat je graag op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen in de wereld van skincare!

TOP 10 GEZICHTSVERZORGING

Nieuwe skincare merken bij Parfuma

Bij Parfuma zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. We werken samen met de beste merken in de beauty wereld en volgen alles op de voet om zo nieuwe en innovatieve merken te spotten en aan te bieden. Ontdek hier onze nieuwste merken in skincare!

Skincare Inspiratie

Als je op zoek bent naar nieuwe ideeën en inspiratie om je huidverzorgingsroutine te verbeteren, dan biedt onze blog nuttige tips, how-to, tutorials en nog veel meer om je te helpen je beste huid te krijgen.