Nieuws

image

7/10/2022

Peelen na de zomer

Nu de zomer op z’n einde is gekomen en na een seizoen van zwembadfeestjes, stranddagen en kampeertrips is de kans groot dat je meer tijd in de zon hebt doorgebracht dan je denkt. Een peeling na de zomer is een geweldige manier om je huid op te frissen en de zonneschade te beperken. Afhankelijk van welke peel je kiest, kun je alles aanpakken: van pigmentvlekken tot een doffe of droge huid en van sproeten tot fijne lijntjes. Maar hoe weet je nu welke peeling het beste bij jouw huidnoden past? Daar helpen onze skin expertes je met veel plezier bij!

Voor we aan de slag gaan met peelen, bespreek je samen met onze Skin Expertes wat jouw wensen zijn en welke behandeling hier het meest geschikt voor is. Zo kunnen we een traject op maat van jouw huidnoden met de juiste producten opstellen om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen.

WAT ZIJN PEELINGS NU JUIST?

Bij een peeling ga je eigenlijk je huid intensief exfoliëren. Met exfoliatie verwijder je dode huidcellen om zo je huidtextuur te verbeteren en je teint te verhelderen. Het stimuleert ook de celvernieuwing om zo een gladdere, egalere huid te onthullen. Een peeling is hier een intensere vorm van waarbij de “lijm” die de dode huidcellen aan je huid vastplakt oplost aan de hand van zuren.

WAAROM PEELEN NA DE ZOMER?

Onze huid krijgt het zwaar te verduren tijdens de zomer en moet herstellen van al die zon, zee, airco en chloor. Denk maar aan pigmentvlekjes, fijne lijntjes en een droge huid... . Hierdoor zie je er ouder uit dan dat je werkelijk bent en laat dat nu net zijn wat niemand wilt. Om deze zonneschade om te keren en je teint weer te doen stralen, is een peeling dé ideale oplossing. Een peeling kan je ook thuis doen, maar we adviseren een intensieve, huidverbeterende peeling bij Skin Expertise Parfuma aan voor het beste resultaat.

image

WELKE PEELING PAST BIJ MIJ?

“De peelings die wij gebruiken zijn op basis van AHA’s (Alfa Hydroxyzuren) en BHA’s (Beta Hydroxyzuren). Ze werken tot op een bepaalde huidlaag, zijn volledig veilig en werken efficiënt. We neutraliseren de werking van de peelings ook steeds, waardoor er weinig tot geen irritatie ontstaat. Uiteraard zijn de inwerktijden in combinatie met je huidconditie en nazorg enorm belangrijk. Heb je interesse in een peeling, maar weet je niet zeker welke voor jouw geschikt is? Kom dan langs in Skin Expertise Parfuma voor een peelingconsult en kom meer te weten over onze veilige, resultaatgerichte peelingbehandelingen.”

EEN PEELING VOOR ELKE HUIDZORG:

ACNE

MESOPEEL PEELING | MESOESTETIC | €120
Last van acne of acnelittekens? Deze anti-bacteriële peeling van Mesoestetic op basis van hydrozuren zal de huidtextuur verfijnen, roodheden verminderen en actieve puistjes en ontstekingen verhelpen om zo een egalere, gladdere huid te onthullen.

DEEP CLEANSING COOL PEEL | ENVIRON | €100
Deze intense reiniging van de huid exfolieert op een zachte, non-invasieve manier. Deze doeltreffende, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbetering van puistjes en laat je huid er stralend, gezond en fris uitzien.

image

ANTI-AGING

MESOÉCLAT PEELING | MESOESTETIC | €170
Een jeugdigere uitstraling? Dat kan! Deze effectieve peeling stimuleert de celvernieuwing, werkt anti-aging en heeft een liftend effect voor een stralende huid vol vitaliteit en jeugdigheid.

YOUTH RENEW COOL PEEL | ENVIRON | €100
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

image

HYDRATATIE

MOISTURE BOOST COOL PEEL | ENVIRON | €100
Maakt het huidoppervlak op een milde wijze glad, revitaliseert de droge, vermoeide huid en geeft je een gezonde gloed. Deze zachte peeling veroorzaakt geen schilfering en kan je het hele jaar door laten doen.

image

LIFTEN

VIBRANT-C MICRO PEEL | ENVIRON | €100
Wil je een egale teint en een fijnere huidtextuur? Dan is deze peeling voor jou! Vitamine C is namelijk essentieel voor een optimale werking van de huid. De Vibrant-C Micro Peel is uitstekend voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpere huid.

image

PIGMENTATIE

MESOPEEL PEELING | MESOESTETIC | €120
Merk je pigmentplekjes op na het zonnen? De zuren die we gebruiken bij de Mesopeel peeling stimuleren huidverjonging en celvernieuwing waardoor het aanzien van de pigmentatie vermindert.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL | ENVIRON | €100
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint door de zon te verminderen. Ideaal wanneer je last hebt van donkere vlekjes en andere zonneschade

SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL | COMFORT ZONE | €75
Deze behandeling met dubbele fruitzuur peeling verheldert je teint, stimuleert de celvernieuwing en egaliseert je huid. Ideaal wanneer je last hebt van een ongelijkmatige teint.

image

LANGDURIG RESULTAAT?

Voor een langdurig resultaat raden we aan om behandelingen in kuurvorm te doen. We stellen samen een persoonlijk traject op waarin we behandelingen met de juiste producten combineren om zo het beste resultaat te krijgen. PS: Bij een peelingkuur krijg je 20% van de waarde van je kuur in producten naar keuze voor je nazorg.

WAT NA JE PEELING?

Bij een peeling is het niet alleen belangrijk je huid goed voor te bereiden, maar ook na de behandeling moet je extra goed zorg dragen voor je gelaat. Omdat we bij het peelen de bovenste laag dode huidcellen verwijderen, is het altijd mogelijk dat er roodheden en/of vervelling zal optreden. Met de juiste nazorg kan je huid veilig herstellen en zal je minimaal last ondervinden van de behandeling.

image

COLLAGEEN, TWEE, DRIE

Collageen. Het is de ‘lijm’ in ons lichaam die voor de stevigheid van onze botten, spieren, gewrichten... zorgt. Daarnaast zorgt collageen ook voor de elasticiteit in onze huid. Wist je dat vanaf de leeftijd van 25 onze collageenlevels elk jaar verminderen met 1%? Om dit te ondersteunen is er de nieuwe Skin Collagen Synergy van Advanced Nutrition Programme. Deze voedingssupplementen helpen bij het behouden van de veerkracht en stevigheid van je huid voor een jeugdigere uitstraling.

image

COLLAGEEN, TWEE, DRIE

Collageen. Het is de ‘lijm’ in ons lichaam die voor de stevigheid van onze botten, spieren, gewrichten... zorgt. Daarnaast zorgt collageen ook voor de elasticiteit in onze huid. Wist je dat vanaf de leeftijd van 25 onze collageenlevels elk jaar verminderen met 1%? Om dit te ondersteunen is er de nieuwe Skin Collagen Synergy van Advanced Nutrition Programme. Deze voedingssupplementen helpen bij het behouden van de veerkracht en stevigheid van je huid voor een jeugdigere uitstraling.