Nieuws

image

8 tips voor een stunning self tan

Of je nu een fake tan newbie bent of je gewoon jouw tanning routine wilt perfectioneren, met onze self tan essentials en tips word jij een bronzed god(dess) in no-time!

crea_marie-stella-maris-body-scrub

TIP 1: Scrub eerst goed voor een egaal kleurtje

Je huid self tan ready maken doe je best door één dag vooraf jezelf te scrubben. Zo maak je de huid vrij van dode huidcellen en krijg je een egale teint zonder strepen. De creamy body scrubs van Marie-Stella-Maris zorgen voor een zachte, gehydrateerde huid dankzij natuurlijke ingrediënten zoals abrikozenpitten en zonnebloemolie. Ps: je favoriete scrub is eenvoudig bij te vullen met hun refill verpakkingen!

crea_comfort-zone-tranquillity-body-cream

TIP 2: Hydrateer je huid met een voedende crème

Breng nooit zelfbruiner aan op een te droge huid, zo krijg je sneller plekken. Hydrateer je huid goed de dag voordat je zelfbruiner aanbrengt en smeer de dag zelf droge plekjes zoals knokkels en enkels in. De Tranquillity Body Crème van Comfort Zone voedt je huid en laat haar zijdezacht aanvoelen. Door de massagevriendelijke textuur is het perfect om te gebruiken voordat je zelfbruiner aanbrengt. Én om even te ontstressen aan het einde van de dag.


“Wil jij zijdezachte benen zonder elke week te hoeven scheren? Parfuma has got you covered! Boek nu je laserontharing en maak je geen zorgen meer over snelgroeiende haren in de zomer.”


TIP 3: Draag een tanning mitt of was vaak je handen

Zeg vaarwel tegen randen, vegen en strepen. Draag een tanning mitt om je handen te beschermen of breng de zelfbruiner aan met je handen. Was dan om de paar minuten je handen. Zo krijgt de zelfbruiner geen tijd om te ontwikkelen.

crea_handen-wassen

TIP 4: Eerst je gelaat, dan de rest

Je gezicht is het makkelijkst om zelfbruiner aan te brengen. Geef jouw huid de tijd om de zelfbruiner te ontwikkelen en doe niet snel na elkaar meerdere lagen op. Opbouwen is key. Maak van je moisturizer een zelfbruiner op maat met de face drops van TAN-LUXE. Meng ze bijvoorbeeld met de WASO Shikulime Mega Hydrating Moisturizer van Shiseido en geniet van een prachtig, egaal bruin kleurtje.

crea_shiseido-waso-shikulime-mega-hydrating-moisturizer
crea_tan-luxe-face-drops

TIP 5: Bang van zelfbruiner? Bouw op met drops

Smeer je gezicht in met een zelfbruiner gemaakt voor het gezicht. Zo heb je minder kans op uitslag en kan je makkelijk opbouwen. Een jeugdige gloed gegarandeerd. Met de TAN-LUXE face drops transformeert je favoriete vochtinbrengende crème, serum of gezichtsolie in een op maat gemaakte zelfbruiner. Per druppeltje gaat het gezicht er bruiner uitzien. Super snel en makkelijk!

crea_tan-luxe-the-water

TIP 6: Start bij je voeten en eindig bij je armen

Word een echte tan expert door je zelfbruiner van beneden naar boven aan te brengen en doe je armen als laatste. Zo hoef je niet meer naar voren te buigen en voorkom je strepen. Wacht maar tot je die prachtig egale teint te zien krijgt! The Water van TAN-LUXE heeft een apply-and-go formule zonder inwerk-tijd. Deze sneldrogende, doorschijnende formule betekent dat je letterlijk kunt aanbrengen en gaan, en een stralende gloed ontwikkelt in slechts 2-4 uur. Geen strepen. Geen geuren. Geen drama.

TIP 7: Hydrateer je huid na het aanbrengen

Hydrateer de randen van je handen en voeten na dat je de zelfbruiner hebt aangebracht. Zo vermijd je lijnen en blend je de rand van de zelfbruiner mooi in met de hand- en voetpalmen. Lancaster sun 365 self tanning jelly. Deze verfrissende, getinte gel is makkelijk gelijkmatig aan te brengen en geeft de huid direct de schoonheid van een gebronsde finish.

crea_lancaster-sun-365-self-tanning-jelly

TIP 8: Laat je huid voor minstens 6 uur drogen

De zelfbruiner heeft tijd nodig om in te trekken en te ontwikkelen. Hier gaat het meestal fout! Door het blootstellen aan water, olie, … gaat de zelfbruiner niet goed intrekken waardoor je vaak niet het resultaat krijgt dat je had verwacht. Wachten is dus de boodschap. Clarins Self Tanning Milky Lotion zorgt onmiddellijk voor een gouden 'teint' die er verbluffend natuurlijk uitziet. De melkachtige textuur ruikt naar vakantie en smelt onmiddellijk op de huid zodat de zomer het hele jaar duurt!

crea_clarins-self-tanninf-milky-lotion