Nieuws

image

17/2/2023

Deze gezichtsmaskers passen het best bij jouw huidtype

Een oppepper voor je huid, ontspannend voor je geest: het aanbrengen van een verzorgend gezichtsmasker is gewoon pure verwennerij na een lange dag. Je kan ze kopen in heel wat vormen en maten, maar met onze hulp vind je het beste gezichtsmasker dat past bij jouw huidtype.

image

EEN VETTE HUID

De perfecte match voor een vette huid is een kleimasker, want in een mum van tijd heeft dit ingrediënt overtollig talg en olie op je gezicht geabsorbeerd. Onze aanrader? Het Sebum Clearing Masque van Dermalogica. Dit verfrissend masker op basis van, je raad het al, klei zuivert je huid en zorgt voor een diepe reiniging zodat het ontstaan van nieuwe onzuiverheden beperkt wordt. Laat het 10 minuten intrekken en geniet van je egale, stralende teint die niet meer glimt!

image

EEN ACNEGEVOELIGE HUID

Heb je last van onzuiverheden? Dan gebruik je best een masker dat je huid diep zal reinigen zoals het All About Clean™ 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub van Clinique. Deze twee-in-één formule met bamboe houtskool en kaolien klei heeft heel wat voordelen. Zo heeft het een ontgiftende werking, verkleint het je poriën én helpt het vuil, onzuiverheden en overtollig talg verwijderen! Met andere woorden, jouw nieuwe musthave voor een frisse huid!

EEN MATURE HUID

Wat fijne lijntjes rond de ogen, rimpels, volumeverlies, … vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met een rijpere huid en dat is normaal. Een wondercrème om het verouderingsproces te keren of stoppen, bestaat jammer genoeg niet, maar het Nourishing Face Mask van myBlend is alvast een goede manier om je huid langer jong te houden! Het gezichtsmasker met karitéboter en hyaluronzuur voedt je huid en geeft het weer die volle, gladgestreken uitstraling.

image

EEN DROGE HUID

Voelt je huid droog en gespannen aan? Kies dan bij voorkeur voor een sheet mask zoals Magicstripes Hyaluronic Treatment Mask. Het bevat een krachtige cocktail aan actieve ingrediënten die diep in de huid worden opgenomen, zodat je huid intens gehydrateerd wordt. Pluspunt: Het neemt bijna geen plaats in dus je kan het makkelijk meenemen naar een plek waar je even tijd wil voor jezelf!

image
image

EEN DOFFE HUID

Een lange dag, een korte nacht of gewoon weinig tijd voor ontspanning… Niemand ontkomt aan een doffe teint, maar met het Glycolactic Radiance Renewal Mask van Ren Clean Skincare gaat je gezicht in no-time weer stralen! Dit gel masker op basis van glycolzuur is een exfoliërende peeling dat je huid weer die energieke uitstraling geeft. Let wel op, het masker is best intensief dus we raden dit niet aan voor de gevoelige huidjes.

image

EEN GEVOELIGE HUID

De kleinste temperatuurwisseling, stress of een ingrediënt waar je (blijkbaar) niet tegen kan en voor je het weet staat je gezicht vol rode vlekjes. We hoeven je niet te vertellen hoe vervelend een gevoelige huid kan zijn, maar het Anti-Stress Mask van Mesoestetic is jouw nieuwe redder in nood! Dit intensief masker herstelt en kalmeert gevoeligheden én leert je huid om zichzelf te verdedigen in de toekomst. Ideaal voor het gevoel van onmiddellijke verlichting!