img_6894-2-square

RELATIEGESCHENKEN

Heb jij al nagedacht over een unieke manier om jouw erkenning en dankbaarheid te tonen aan medewerkers en klanten?

Belonen loont!
Belonen is meer dan een gebaar; het is een investering in retentie en employer branding. Een betrokken, betrouwbare medewerker is van onschatbare waarde.
Waarom klanten verwennen?
Klanten verdienen ook waardering. Het creëert niet alleen loyaliteit, maar het laat ook zien dat je hun partnerschap waardeert. Investeer in klantrelaties voor duurzaam succes.
Fiscaal interessant!
Geschenken onder de €40 zijn 100% fiscaal aftrekbaar, vrijgesteld van RSZ en leveren BTW-voordeel op.
Wanneer verwennen?
Elke dag is een feestje waard. Van eindejaar tot verjaardagen, jubilea tot zomaar een extra oppepper. Wij hebben het perfecte geschenk voor elke gelegenheid.

Bij ons staan we klaar om jouw waardering tot uiting te brengen, of het nu voor medewerkers is die een extraatje verdienen of voor klanten die je bedrijf laten bloeien.

THE LUXURY OF GIFTING

jo-malone-london-relatiegeschenken


JO MALONE LONDON

Voor hem, voor haar en voor in huis. Een geschenk van JO MALONE LONDON is geschikt voor elke gelegenheid. Vrolijk iemand op met een heerlijk geurend geschenk, verpakt in hun iconische beige en zwarte doos. Ideaal om te schenken of te krijgen!


MARIE-STELLA-MARIS

MARIE-STELLA-MARIS levert duurzame lifestyle geschenken als blijk van waardering voor personeel, collega's en zakenpartners, en draagt tegelijkertijd bij aan schoon drinkwater voor iedereen. Ontdek navulbare natuurlijke body care, luxe huisparfums in bestselling unisex geuren en premium geschenkdozen. Je aankoop ondersteunt ook duurzame waterprojecten.
marie-stella-maris-relatiegeschenken

PARFUMA GESCHENKBON

PARFUMA GESCHENKBON: De ideale cadeautip voor elke gelegenheid! Bepaal zelf een bedrag tussen €15 en €250 en laat je ontvanger ons ruime assortiment parfum, make-up en verzorging voor gelaat, lichaam of haar ontdekken.
Geef een me-time moment met één van onze relaxerende VERZORGING tot huidverbeterende behandelingen bij Skin Expertise Parfuma, wij bieden voor elk wat wils.

  • parfuma-geschenkbon
  • environ-cool-peel-behandeling

CONTACTEER ONS

Voor het perfecte cadeau voor je personeel, klanten of zakelijke relaties staan we voor je klaar. Neem contact op om je wensen te bespreken en wij helpen met het kiezen van een geschikt geschenk, prijsinformatie bij grotere bestellingen en de verpakking van je cadeau.
DOWNLOAD HIER ONZE RELATIEGESCHENKEN BROCHURE »

E-mail: info@parfuma.com
Tel: +32 (0)3 232 46 11