image

WELKOM BIJ PARFUMA

Parfuma is een luxeparfumerie uit het Antwerpse met 3 winkels en 2 Skin Expertise centers waar we huidverbeterende behandelingen aanbieden. Zowel in onze winkels als online vind je een groot aanbod aan:

  • exclusieve beauty merken,
  • unieke parfums met een uniek verhaal,
  • prachtige make-up musthaves
  • huid- en lichaamsverzorging voor al jouw huidnoden,
  • specifieke verzorging voor gezond en glanzend haar.


THE LUXURY OF FEELING FABULOUS

Bij Parfuma hechten we veel belang aan een persoonlijke service. Onze hoogopgeleide beautyconsulenten geven je aangepast advies afgestemd op jouw unieke behoeften. Jouw bezoek aan Parfuma wordt een bijzondere ervaring dankzij:

  • Parfuma's beauty expertise & advies op maat,
  • One-to-one make-up sessies met tips & tricks,
  • Stalen afgestemd op jouw voorkeuren,
  • Behandelingen van hoge kwaliteit.
image

Ontdek onze vestigingen

50 JAAR TERUG IN DE TIJD

“Wist je dat Parfuma een familiebedrijf is? Meer dan 50 jaar geleden nam onze vader Parfumerie Bonte over. Zoveel jaar later runnen wij, Caroline & Benoît, drie winkels, twee Skin Expertise Centers en een online webshop. We delen je graag onze mooiste herinneringen aan Parfuma met jou.”

Caroline & Benoît

image
image

1971

Een hoogjaar voor Philippe Breckpot wanneer hij op 23-jarige leeftijd Parfumerie Bonte op de Eiermarkt overnam na 9 maanden stage.

1972

“In 7 dagen hebben we de winkel verbouwd, om zo een groter aanbod in luxe te kunnen bieden.” vertelt Philippe. De eerste winkel was 50m2 en ontving zo’n 250 beauty liefhebbers per dag.

image
image

1986

Na 15 jaar begon de eerste locatie wat krap te worden. Tijd om te verhuizen naar Eiermarkt 31, het huidige filiaal van Parfuma Antwerpen! Met de opening van dit nieuwe filiaal introduceerde Parfuma ook een heel nieuw concept. De eerste parfumerie met een open service, waar klanten zelf producten konden vastnemen en uitproberen.

“Het unieke open-service concept was toen zo intrigerend en vernieuwend dat zelfs concullega’s uit het buitenland kwamen kijken naar deze nieuwe manier van service bieden aan de klant.” Philippe Breckpot

1991

5 jaar later kwam de opening van het Beauty Center, als extra service naar de klant toe. Een oase aan rust, midden in ‘t stad voor behandelingen met luxe skincare.

image
image

1993

In 1993 opende Parfuma een tweede filiaal in het Wijnegem Shopping Center. “Parfuma is er al sinds de start van het Shopping Center!”

2001

In 2001 introduceerde Parfuma hun eerste niche merk: La Mer. De toon was gezet: sindsdien gaat Parfuma altijd de extra mile om steeds de meest exclusieve merken aan te bieden!

image

2009

Parfuma draagt haar motto om altijd up-to-date te zijn hoog in het vaandel. Als eerste parfumerie lanceerde Parfuma in 2009 hun eigen webshop met een groot aanbod aan niche merken en levering in héél Europa.


image

PHILIPPE BRECKPOT, OPRICHTER PARFUMA

“De goede service, ruime productkennis & het eerlijk beauty advies wordt na meer dan 50 jaar nog steeds gewaardeerd door de trouwe Parfuma fans. Deze sector blijft boeiend en Parfuma volgt nog steeds zijn eigen tendens, onder het motto dat ikzelf nog steeds hanteer: stilstaan is achteruit gaan.”

2011

In 2011 namen dochter Caroline en zoon Benoît het roer over van hun vader na 10 jaar intensieve samenwerking. Met dezelfde drive zetten ze steeds alles op alles om te blijven innoveren.

image
image

2021

Parfuma lanceerde een eigen ‘Parfuma Edition’: een magazine vol beauty inspiratie! Het magazine kan je bij elk Parfuma filiaal verkrijgen.

2021

Naast de verhuis van de kantoren en Backoffice naar Hove, opende een nieuwe luxe parfumerie 2.0 waar beleving en top service centraal staan. Je kan er tevens terecht in het ‘Skin Expertise Parfuma’ voor doeltreffende, huidverbeterende behandelingen.

image