Environ - Verbeter de gezondheid van je huid

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je huid te verbeteren? Environ biedt een wetenschappelijk ontwikkeld assortiment huidverzorgings-producten op basis van vitamine A. De producten helpen de huid te vernieuwen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de textuur en teint te verbeteren. Parfuma biedt het volledige assortiment Environ-producten aan. Onze Skin Expertes helpen je bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid. Ervaar zelf waarom Environ een gamechanger is in de schoonheidsindustrie.

SCHRIJF JE IN: ENVIRON MASTERCLASS »

environ-masterclas
 • environ-youth-essentia

  Youth EssentiA® »

  Deze krachtige combinaties van vitamines, antioxidanten en peptiden helpen jouw huid om gezond, stralend en jeugdig te worden!

 • environ-skin-essentia

  Skin EssentiA® »

  Unieke combinatie van vitamines A, C en E, krachtige antioxidanten en andere ingrediënten voor natuurlijke schoonheid van jouw huid.

 • environ-focus-care-moisture

  Focus Care™ Moisture+ »

  Ontdek dit special hydraterend gamma en transformeer jouw doffe en droge huid naar een gehydrateerde en verfrissende huid.

 • environ-focus-care-youth

  Focus Care Youth+ »

  Verbeter de jeugdigheid van je huid met wetenschappelijk onderzochte anti-aging ingrediënten voor een gladdere huid.

 • environ-focus-care-clarity-range

  Focus Care Clarity+ »

  Reinigt en zuivert, reguleert acne en herstelt de uitstraling voor een zuivere, acne-vrije huid!

 • environ-focus-care-radiance-range

  Focus Care Radiance+ »

  Ontdek het Melan-Smart Systeem voor een egale, vlekkeloze huid met de juiste verzorging.

 • environ_focus-care-comfort

  Focus Care Comfort + »

  Kalmeer en verzacht je gevoelige huid voor een comfortabel en ontspannen gevoel.

 • environ-suncare

  Sun Care »

  Bescherm je huid tegen schadelijke straling met dankzij zonnefilters, reflectoren en antioxidanten.

environ-focus-care-skin-tech-

Focus Care Skin Tech+ »

Geavanceerde huidverzorgingsapparatuur verbetert specifieke huidaandoeningen op het gezicht en de hals. Van het verminderen van fijne lijntjes en rimpels tot het behandelen van acne en rosacea, deze beauty tools werken samen met je huidverzorgingsproducten voor optimaal resultaat. Ontdek hoe je jouw huid kunt transformeren met Focus Care Skin Tech+. Klik hier en start vandaag nog met jouw huidverbetering.

Body EssentiA® »

Verzorg je lichaam op dezelfde manier als je gelaat met de Body EssentiA®-lijn. Deze wetenschappelijk samengestelde lichaamsverzorgingsproducten bevatten de juiste combinatie van vitaminen, antioxidanten en vochtinbrengers om de huid van je lichaam te verbeteren en te verstrakken. Verwen jezelf met deze luxueuze en effectieve lichaamsverzorging. Klik hier voor meer informatie over de Body EssentiA®-lijn en geef je lichaam de aandacht die het verdient.

environ-body-essentia
environ-behandelingen

Ervaar een Environ Gezichtsbehandeling als geen ander.

Ontdek de wetenschap van huidtherapie en ervaar een ongeëvenaarde gezichtsbehandeling. Environ's geavanceerde technologie maakt een echt, blijvend verschil voor jouw huid. Ervaar de standaard van een mooie huid met Environ.

Dr. Des Fernandes is een beroemde plastisch chirurg en de oprichter van Environ. Na het verlies van twee patiënten aan huidkanker, begon hij onderzoek te doen naar de huid en ontdekte hij de waarde van vitamine A. Dit leidde tot de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten met hoge concentraties vitamine A om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren.

 • De huid heeft dagelijks vitamines en antioxidanten nodig om gezond te blijven, maar verliest deze door blootstelling aan de zon en omgevingsfactoren.
 • Environ heeft het Vitamin Step-up System ontwikkeld, dat de huid voorziet van hoge doses vitamine A en C om dagelijkse tekorten aan te vullen. Dit helpt de huid te herstellen, versterken en revitaliseren, zodat ze er gezond uitziet en sterk aanvoelt.
 • De producten van Environ worden getest door het Swiss Vitamin Institute om te controleren of ze het beweerde vitaminegehalte bevatten. Dit onderstreept de actieve werking die Environ belooft.
 • Het Vitamine A+ ComplexTM is een combinatie van vitamine A, antioxidanten en peptiden in effectieve concentraties en formuleringen die zichtbare resultaten garanderen op het uiterlijk van de huid. Met Environ kan je de gezondheid en schoonheid van je huid verbeteren.