ENVIRON FOCUS-ON

Korte behandeling met focus op een probleemzone, ideaal in een kuur.

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Standaard inbegrepen bij elke behandeling:

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, reinigen, tonifiëren, sonoforese met aangepast serum of peeling lactaatzuur op de zone, hydraterende verzorging, UV-bescherming en jane iredale minerale foundation. Uiteraard krijgt je ook ons persoonlijk advies.

FOCUS-ON | 40 MIN | €70

image

FOCUS-ON AANGEPAST AAN JOUW HUIDZORG:

FOCUS-ON FROWN

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

FOCUS-ON EYE

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

FOCUS-ON FILLER

Innovatieve, intensieve en niet-invasieve behandeling om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en vol uit te laten zien.

FOCUS-ON TEXTURE

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

FOCUS-ON EVEN TONE

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

FOCUS-ON BLEMISH

Behandelt doelgericht de acne probleemzone door exfoliërende zuren, en biedt zo een oplossing voor de onzuivere huid met ontstekingen of imperfecties.

Supplement Alginaat +€25

Boek je ENVIRON FOCUS-ON behandeling online »

EXTRA

Verbeter het resultaat met extra

MICRONEEDLING ROLL-CIT NEEDLING | €25 (Supplement)

De Environ Cosmetic Roll-CIT® verhoogt de opname van productingrediënten met 10.000%, wat resulteert in extra voordelen voor uw huid.

Ontspan verder met extra

GELAATSMASSAGE | €25 (Supplement)

Een combinatie van verschillende massagetechnieken om de geest te ontspannen en alle huidfuncties te stimuleren, met ook extra aandacht voor hals en nek.ENVIRON ESSENTIAL BEHANDELINGEN

Behandeling met electro-sonic technologie voor een diepere werking & sneller resultaat.

Bekijk ESSENTIAL »

image
imageENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN

Behandeling met een peeling met zuren aangepast aan jouw huid voor een optimaal resultaat.

Bekijk COOL PEEL »