ENVIRON ESSENTIAL

Behandeling met electro-sonic technologie voor een diepere werking & sneller resultaat.

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

Standaard inbegrepen bij elke behandeling:

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren, wenkbrauwen epileren, veldionisatie op gaas of alginaatmasker en hand- en armmassage en hydraterende verzorging, UV-bescherming, jane iredale foundation en persoonlijk advies voor thuisverzorging.

ESSENTIAL | 70 MIN | €120

INTENSIVE ESSENTIAL| 100 MIN | €155

image

ESSENTIAL BEHANDELING AANGEPAST AAN JOUW HUIDZORG:

ESSENTIAL YOUTH RESET

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Boek je ENVIRON ESSENTIAL behandeling online »

EXTRA

Verbeter he resultaat met extra

MICRONEEDLING ROLL-CIT NEEDLING | €25 (Supplement)

De Environ Cosmetic Roll-CIT® verhoogt de opname van productingrediënten met 10.000%, wat resulteert in extra voordelen voor uw huid.

Ontspan verder met een extra

GELAATSMASSAGE | €25 (Supplement)

Een combinatie van verschillende massagetechnieken om de geest te ontspannen en alle huidfuncties te stimuleren, met ook extra aandacht voor hals en nek.
ENVIRON FOCUS-ON BEHANDELINGEN

Korte behandeling met focus op een probleemzone, ideaal in een kuur.

Bekijk FOCUS-ON »

image
imageENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN

Behandeling met een peeling met zuren aangepast aan jouw huid voor een optimaal resultaat.

Bekijk COOL PEEL »