Mesoestetic - Ontdek de kracht van wetenschappelijk ontwikkelde huidverzorging.

Ontdek de kracht van wetenschappelijk ontwikkelde huidverzorging met Mesoestetic, het gerenommeerde huidverzorgingsmerk dat al meer dan 30 jaar aan de top van de industrie staat. Mesoestetic richt zich op het ontwikkelen van effectieve producten en behandelingen voor een breed scala aan huidaandoeningen.

Mesoestetic producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en pakken specifieke huidproblemen aan, zoals fijne lijntjes, pigmentvlekken en acne. Hun innovatieve formuleringen en technologieën herstellen en vernieuwen de huid voor een stralende teint. Combineer dagelijkse verzorging met professionele esthetische behandelingen voor de beste resultaten. Mesoestetic producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de meest gespecialiseerde professionals en ondersteund door talloze wetenschappelijke studies.

Bij Parfuma hebben we het volledige assortiment van Mesoestetic producten beschikbaar. Onze deskundige skin experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor jouw huidverzorgingsbehoeften. Wacht niet langer en ontdek wat Mesoestetic voor jouw huid kan betekenen. Bestel nu en geniet van een stralende, gezonde teint!

mesoestetic-age-elements
 • mesoestetic_cleansing_solutions

  Cleansing Solution »

  Verwijder onzuiverheden en make-up met deze krachtige reiniging. Verfrist en verheldert Je huid.

 • mesoestetic_moisturising_solutions

  Moisturising Solution »

  Ervaar de hydraterende kracht die de elasticiteit van jouw huid verbetert voor een gezonde en stralende teint.

 • mesoestetic_sensitive_solutions

  Sensitive Skin Solution »

  Bescherm, kalmeer je gevoelige huid en verzorg op een zachte en effectieve manier! Verlicht irritaties en roodheid.

 • mesoestetic_melan

  Melan Solution »

  Verminder en voorkom pigmentvlekken voor een egale teint dankzij Innovatieve formules.

 • mesoestetic_brightening

  Age Element Brightening »

  Speciaal ontworpen om de tekenen van veroudering te verminderen en de huidteint te verhelderen.

 • mesoestetic_wrinkle

  Age Element Anti-wrinkle »

  Helpt rimpels en fijne lijntjes te verminderen, terwijl ze de huid steviger en voller maken.

 • mesoestetic_firming

  Age Element Firming »

  Zorgt voor een stevigere en meer elastische huid voor een jeugdige uitstraling.

 • mesoestetic_mesoprotech

  Mesoprotech »

  Bescherm je huid met goede breed spectrum UVA- en UVB-bescherming voor een gezonde en stralende teint.

mesoesetic-ampoulles

Ampoules »

De Mesoestetic ampullen zijn geconcentreerde formules van actieve ingrediënten die verschillende huidproblemen aanpakken, zoals veroudering, droogte, pigmentatie en meer. Ze zijn ontworpen om snel en effectief resultaten te leveren, en kunnen worden gebruikt als een intensieve behandeling of als onderdeel van een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van deze geavanceerde huidverzorgingsoplossingen!

Bodyshock »

Mesoestetic's Bodyshock-gamma is ontworpen om tekenen van cellulitis, huidverslapping en plaatselijke vetophopingen te verminderen en de huid te verstevigen. Met innovatieve formules en krachtige ingrediënten helpt deze lijn bij het bereiken van een strakker en steviger lichaam. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van Bodyshock van Mesoestetic!

Mesoestetic Bodyshock behandeling is dé oplossing om vetweefsel en cellulitis effectief te verminderen. Elke behandeling is volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en garandeert resultaat.

Ontdek nu hoe Mesoestetic Bodyshock behandeling jou kan helpen »

mesoestetic_bodyshock
led-therapie-mesoestetic

Mesoestetic Behandelingen aangepast en gepersonaliseerd voor elke persoon.

Mesoestetic biedt verschillende professionele behandelingen om verschillende huidaandoeningen te behandelen met peelings, microneedling, mesotherapie en meer. Deze behandelingen zijn effectief voor het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van rimpels, het verminderen van pigmentvlekken en het verminderen van acne.