MESOESETIC BODY EXPERIENCE

BodyShock als ultieme behandeling om het silhouet te remodelleren.

Wetenschappelijke innovatie voor de hervorming van het figuur dankzij de ultrageconcentreerde actieve bestanddelen die worden gebruikt voor het ontwerp van de bodyshock lichaamslijn, die met name de meest kenmerkende schoonheidszorgen van het figuur aanpakt. Behandeling mogelijk van zes specifieke zones:

  1. Dubbele kin: Geeft tekenen van verslapping door overtollig vetweefsel. Dit kan erfelijk zijn of wordt veroorzaakt door vroegtijdige veroudering als gevolg van blootstelling aan de zon.
  2. Armen: Verlies van stevigheid is vooral zichtbaar in het gebied van de triceps. Het weefsel begint te hangen, wat goed zichtbaar is.
  3. Borsten: Ze verliezen tonus en elasticiteit als gevolg van hormonale veranderingen, borstvoeding en het verstrijken van de tijd. Dit resulteert in een verlies van stevigheid.
  4. Buik en flanken: Het weefsel verliest aan stevigheid en aan de voor- en zijkanten hoopt zich plaatselijk vet op.
  5. Billen: Zij verliezen aan stevigheid en er ontstaan tekenen van verslapping.
  6. Benen: Deze hebben de neiging vocht vast te houden en vetknobbels te vormen, waardoor een sinaasappelhuid ontstaat.
image

BODYSHOCK | 55 MIN | €95

Manuele lichaamsbehandeling met krachtige ingrediënten. Verminder vetweefsel, cellulitis en vochtophoping, bevorder microcirculatie. Combineer met thuisproducten voor optimaal effect. Behandeling is handmatig (zonder apparaat), aanbevolen in kuurvorm.

GENESIS BODYSHOCK| 70 MIN

Deze top behandeling is specifiek voor lichaam en dubbele kin. Verbetert de collageen en elastine synthese, bevordert de lipolyse en de drainage om de contouren en het volume te reduceren en de textuur van de huid te verbeteren met als resultaat een verbetering van 60% op de vetcellen. Ideaal bij cellulitis, voor versteviging, push-up, drainering en het behandelen van een dubbele kin.

Boek je MESOESTETIC BODY SHOCK online »

Body Shock Gamma dat het mogelijk maakt de resultaten van professionele behandelingen in de cabine te versterken en te verbeteren.

SHOP MESOESTETIC BODYSHOCK »