ENVIRON - VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

JOUW HUID STRAALT ALS NIEUW.

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over de producten van Environ. Of je nu nieuw bent in de wereld van huidverzorging of al een Environ-liefhebber bent, we zijn hier om je te helpen.
 1. voor wie zijn de producten van Environ geschikt? De productlijnen van Environ zijn ontworpen om aan verschillende behoeften van de huid te voldoen, ongeacht de leeftijd, het huidtype of de leeftijdsgroep. De producten kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften en huidtypes. Of je nu jong bent en je huid gezond wilt houden of wat ouder en op zoek bent naar anti-verouderingsoplossingen, Environ biedt een scala aan producten die kunnen worden aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Hoewel er producten zijn die specifieke huidproblemen aanpakken, vormt vitamine A altijd de basis van Environ's benadering van huidverzorging.
 2. Wat is het verschil tussen Environ en andere merken met vitamine A? Environ onderscheidt zich door zijn unieke 'Step-Up' systeem, waarbij de concentratie van vitamine A in de producten stapsgewijs wordt verhoogd. Dit zorgt ervoor dat de huid geleidelijk aan vitamine A kan tolereren. Daarnaast maakt Environ gebruik van geavanceerde formuleringen en ingrediënten, naast vitamine A, om specifieke huidproblemen effectief aan te pakken.
 3. Kan ik met een hogere stap beginnen als ik al vitamine A producten heb gebruikt? Meestal wordt geadviseerd om met een lage dosis vitamine A te starten, zelfs als je al ervaring hebt met vitamine A-producten van andere merken. Environ hanteert een geleidelijk opbouwsysteem om de huid rustig aan vitamine A te laten wennen. Het te snel gebruiken van een te hoge dosis kan namelijk leiden tot een reactie op de retinoïde.
 4. Wat is het verschil tussen de Youth EssentiA en Skin EssentiA? Zowel Youth EssentiA als Skin EssentiA zijn krachtige productlijnen.
  Youth EssentiA combineert een serum en crème om de huid diepgaand te hydrateren. De toevoeging van peptiden en vitamine C vanaf de eerste dosis maakt deze lijn nog krachtiger en versterkt de werking tegen huidveroudering.
  Skin EssentiA, vanaf AVST, bevat vitamine C en peptiden om de huid te ondersteunen.
 5. Zijn Environ producten geschikt voor een gevoelige huid? Environ biedt voor elk specifiek huidprobleem een doelgerichte oplossing. Naast de uitgebreide lijnen Youth EssentiA en Skin EssentiA is er ook Focus Care Comfort+ beschikbaar.
 6. Hoe komt het dat Environ geen hoge SPF factor heeft? Environ biedt twee verschillende zonbeschermingsproducten aan: een chemische variant (RAD) en een minerale variant (RAD SHIELD), beide met een SPF van 15. Environ houdt vast aan het idee dat het verschil tussen een hogere factor, zoals SPF50, vergelijkbaar is met een SPF15. Volgens hen biedt SPF50 een bescherming van 97% - 98%, terwijl SPF15 een bescherming biedt van 95% - 97%.
  Environ moedigt aan om de huid regelmatig te beschermen voor een goede gezondheid van de huid. Ze adviseren om 's ochtends RAD aan te brengen en te kiezen voor een foundation met SPF, zoals bijvoorbeeld de PurePressed SPF20 van jane iredale. Voor extra bescherming gedurende de dag, raden ze aan om bij te werken met een Powder-Me SPF30 van jane iredale.
 7. Ik heb last van acne, kan Environ me hiermee helpen? Environ heeft een specifieke productlijn voor de verzorging van een acnegevoelige huid, genaamd Focus Care Clarity+. Het duo van Sebu-ACE Oil en Sebu-Lac Lotion werkt samen om onzuiverheden die diep in de huid verstopt zitten op te lossen, waardoor de vorming van puistjes en comedonen wordt verminderd. Naast deze producten raden we bij een acnegevoelige huid ook aangepaste reinigers en maskers aan.
 8. Kan ik Environ tijdens mijn zwangerschap gebruiken? Het is waar dat veel experts in huidverzorging vaak vragen krijgen over het gebruik van vitamine A tijdens de zwangerschap. Environ en andere fabrikanten benadrukken vaak dat cosmetische vitamine A in huidverzorgingsproducten, wanneer lokaal aangebracht, over het algemeen als veilig wordt beschouwd. Dit komt omdat de moleculen van vitamine A niet gemakkelijk door de huid dringen en in de bloedbaan terechtkomen, waardoor het risico voor de zwangerschap minimaal is.
  Toch is voorzichtigheid geboden tijdens de zwangerschap, omdat meningen over dit onderwerp kunnen verschillen. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een verloskundige of arts voordat je huidverzorgingsproducten met vitamine A gebruikt tijdens de zwangerschap, om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt die past bij jouw individuele situatie.
 9. Kan ik een persoonlijk huidadvies krijgen? Je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies, of je kunt een afspraak maken voor een uitgebreide Huidanalyse of een Introduction Deluxe behandeling. Hierbij bieden we een op maat gemaakte huidanalyse en Mesoestetic behandeling aan, zodat je de producten kunt ervaren. Je kunt hiervoor online een afspraak maken.
 10. Waar kan ik de producten van Environ kopen? Je kunt Environ producten zowel online op onze website als in een van onze 3 winkels kopen.

Ik heb een andere vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via contact@parfuma.com. We helpen je graag verder!
faq-environ

Overzicht Environ Behandelingen voor een optimaal resultaat samen met je thuisverzorging.