LASERONTHARING. DEFINITIEF ONTHAREN.

VOEL JE GOED. VOEL JE VRIJ.

Ons paramedisch personeel past de meest veilige en efficiënte permanente ontharing toe met behulp van de LightSheer Diodelaser. Maak komaf met het ongemak en de ontstekingen: voor de prijs van ongeveer 5 jaar harsen bent u definitief verlost van alle haartjes, ook de ingegroeide haren. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Boek te ANTWERPEN » Boek te HOVE »


Veel gestelde vragen over laserontharing:

 • Is de behandeling pijnlijk? Gevoelige mensen hebben soms na de behandeling een beetje last van een tintelend of branderig gevoel, maar dat verdwijnt na enkele uren.
 • Wie komt in aanmerking? Normaal gezien kan iedereen genieten van deze definitieve laserontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Blonde haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen, maar dankzij een testsessie kan de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.
 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig? In de meeste gevallen is 85% van de ongewenste haartjes meestal na +/- 8 behandelingen verdwenen. Na deze beleeft een deel van de haarwortel een tweede groeifase waardoor deze na 1 à 2 jaar een bijkomstige behandeling nodig zou kunnen hebben. Permanent doden van de haarwortel kan immers enkel in de groeifase (anagene fase) van de haren.
 • Het verschil tussen LightSheer™ en andere veel gebruikte flitslamp IPL lasers? Pigmentatievlekken door oververhitting of verbranding van de huid zijn weliswaar uitgesloten met de Diodelaser. Dankzij de gepatenteerde diodelasertechnologie en de speciale op 5°C gekoelde laserkop. Het exclusieve van de Lightsheer™ is dat hij ook donkere huidtypes zonder gevaar kan behandelen. Mensen met een huidtype III, IV, V of zelfs VI komen in aanmerking voor veilige, doeltreffende behandelingen. Donkere huidtypes vragen speciale instellingen die traditionele lasers niet hebben. De Lightsheer™ geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt, de IPL-flitslamp geeft een breed gamma energie waarvan een groot percentage nutteloos en ongewenst is en verloren gaat.
 • Is het definitief? Ja, de behandeling is definitief. Soms komen na jaren enkele haartjes tevoorschijn zoals nieuwe haartjes of haartjes door hormonale veranderingen.
 • Hoe bereid ik mij voor op mijn eerste definitieve laserontharing? Om de 6 weken wordt de ontharing gedaan, daarom is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken. Het is wel aangeraden om de te behandelen zones op voorhand te scheren maar zeker NIET te ontharen met hars. Verzorgingscrèmes zijn afgeraden 48 uur voor de behandeling.
 • Mag men na de behandeling onder de zon of zonnebank? Neen. Gedurende minstens 4 weken na de behandeling, dat om pigmentvlekken te voorkomen. Met de zonnecrème factor SPF 50+, op de behandelde plaatsen, mag men voorzichtig in de zon komen. Deze bevatten geen chemische filter, maar een minerale filter.
 • Is het veilig? Ja! Het LightSheer systeem is na jaren research in 1998 in Amerika op de markt gebracht door de Coherent Medical Group. Een gerenommeerd bedrijf welke lasers voor vele medische toepassingen maakt. De laserinstellingen zijn zeer zorgvuldig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen.

LEES NOG MEER INFO »

image
 • image

  JOUW HUIDBEHOEFTEN »

  Onze huid toont meteen hoe het met ons gesteld is, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Ontdek de juiste behandeling voor jouw huidzorg.

 • anp-moisture-iq-min

  VERZORG VAN BINNEN UIT »

  Premium voedingssupplementen voor een mooie, gezonde huid en die een oplossing bieden voor specifieke huidproblemen. Lees meer.

 • jane-iredale-clean-beauty

  MAKE-UP ALS FINISHING TOUCH »

  Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale. Bekijk de make-up mogelijkheden.

 • image

  AQUAGLO »

  De snelle, sublieme mooimaker voor een mooie, intens gehydrateerde en egale huid met een prachtige glow. Ontdek Hydrafacial Therapy.