Nieuws

image

15/2/2024

Zo ruiken de Replica parfums van Maison Margiela

Parfuma neemt je mee op een onweerstaanbare trip down memory lane met Maison Margiela. Hun Replica parfums focussen zich niet op specifieke geurnoten, maar wel op universele herinneringen en momenten. (Her)beleef hun beschreven momenten en de emoties die ze oproepen; of het nu gaat om een strandwandeling of het genot van een goed glas wijn bij een knapperend haardvuur. Er is zoveel keuze, daarom helpen we je bij je zoektocht naar de perfecte Replica-geur.

crea_maison-margiela-from-the-garden-eau-de-toilette

From The Garden Eau de Toilette

Als je een opwekkende geur wil... Replica From The Garden geeft je humeur onmiddellijk een boost door frisse noten van patchouli, groene mandarijn en geranium. De aardse aroma’s in dit parfum doen je denken aan zonnige middagen in de tuin, omringd door bloemen en verse groenten. Het gevoel van je handen in de aarde, het plezier van het plukken van sappige tomaten, het gezoem van bijen in de lucht…

By The Fireplace Eau de Toilette

Als je een warme, houtachtige geur wil... Replica By The Fireplace combineert de rokerige geur van brandend hout met noten van gaiac hout, cashmeran en kruidnagelolie. Laat je betoveren door de verleidelijke zoetheid van vanille, die de warmte en knusheid van dit parfum nog intenser maakt. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een gezellige avond bij een knisperend haardvuur in een ijskoud winterlandschap.

crea_maison-margiela-by-the-fireplace-eau-de-toilette
crea_maison-margiela-beach-walk-eau-de-toilette

Beach Walk Eau De Toilette

Als je een seizoensgebonden geur wil... Replica Beach Walk is jouw levendige herinnering aan zonnige zomerdagen op het strand! Dit parfum met noten van kokosmelk en muskus herinnert je aan de hitte van de zon, de zilte bries van de oceaan, en dat heerlijk gevoel van je voeten die wegzakken in het warme zand. Dit parfum brengt je instant in een zomerse stemming!

Jazz Club Eau de Toilette

Als je een geur wil die bij iedereen in de smaak valt... Replica Jazz Club is zonder twijfel het meest bekende parfum van Replica. Het parfum vereeuwigt de mannelijke en meeslepende sfeer van een jazz club in Brooklyn. Met noten van tabak, leer en een vleugje rum, biedt het een subtiele zoetheid, terwijl een vleugje neroli en citroen een verfrissende toets toevoegen. Het resultaat is volwassen geur die voor iedereen werkt.

crea_maison-margiela-jazz-club-eau-de-toilette
crea_maison-margiela-flower-market-eau-de-toilette

Flower Market Eau de Toilette

Als je een bloemengeuren wil... dan is Replica Flower Market de geur voor jou. Met een spritz van dit parfum lijkt het of je kuiert op de lokale bloemenmarkt. Ruik de heerlijke geur van bloeiende rozenblaadjes, fresia's, jasmijn en tuberoos met de houttonen van cederhout en eikenmos. Geen bloem overheerst de andere, het is een harmonieuze symfonie van geuren!