Nieuws

image

1/5/2023

Zet je mama in de bloemetjes met deze Moederdag cadeaus!

Mama, mam, moeder, moeke... We geven haar verschillende namen, maar één ding is zeker. Op Moederdag verdient je mama het om in de bloemetjes gezet te worden! Parfuma helpt je graag op weg met het vinden van het ideale geschenk waarvan ze zeker in de wolken zal zijn!

MEER CADEAU INSPIRATIE

crea_byredo-mojave-ghost

Voor de power vrouw

Mojave Ghost van Byredo is een bloemige geur dat geïnspireerd is door de zielsschoonheid van de Mojave woestijn en zijn uiterst zeldzame ‘geest bloem’. Deze unieke geur geeft haar kracht om te stralen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

crea_oribe-hair-alchemy-strenghtening-masque

De crème de la crème

Je moeder verdient enkel het beste van het beste, toch? Dan is deze crème de la crème, het Hair Alchemy Strengthening Masque van Oribe het ideale cadeau. Dit boterzachte masker verzorgt kwetsbare lokken en zorgt voor onweerstaanbaar langer en sterker haar!

Laat je mama stralen

Alles wat zij nodig heeft in één oogschaduw palette. Van een sexy vleugje kleur tot gedurfde smokey eyes, met TOM FORD's Eye Color Quad zal ze elke dag opnieuw stralen dankzij de ultra long-wearing en gepigmenteerde tinten.

crea_tom-ford-eye-color-quad

Net zo verleidelijk als zij

Laat je heldin een hele dag stralen met Rose d'Arabie van Armani Privé, een majestueuzehymne van de Damascusroos. Voor Giorgio Armani is deze roos dé belachaming van sensualiteit.

crea_armani-privé-rose-darabie
crea_jo-malone-london-red-roses-cologne

Is je mama romantisch?

Geef je mama een boeket versgeplukte bloemen in de vorm van een parfum met Red Roses Cologne van Jo Malone London, een sensuele symfonie van zeven van 's werelds verrukkelijkste rozen.

crea_marie-stella-maris-room-spray-fragrance-sticks

Laat haar tot rust komen

Laat haar kennismaken met de zalige geuren van Marie-Stella-Maris en doe je mama eens een Room Spray of Fragrance Sticks cadeau! Zo komt ze meteen tot rust wanneer ze thuiskomt na een drukke dag.

Creëer een spa day at-home

Creëer een heuze at-home spa met The Coucou Club Rose Quartz Roller. De ultieme gezichtsmassage tool voor een natuurlijke face-lift! De huid ziet er verstevigt en gezonder uit, al vanaf het eerste gebruik.

crea_the-coucou-club-rose-quartz-roller

Voor de vrouw die weet wat ze wil

"Voor de vrouw die volop wil genieten van het leven!" Love Don't Be Shy Extreme van Kilian is een krachtige, zoete geur met noten van oranjebloesem en roos dat geen enkele parfumliefhebber kan weerstaan!

crea_kilian-love-dont-be-shy-extreme