Nieuws

image

23/9/2022

What's on my fragrance shelf

Terwijl we onze sandalen en zomerjurkjes inruilen voor laarzen, lange mouwen en dekens, kijken we ook uit naar warme herfstgeuren die inspelen op de houtachtige, zoete, muskusachtige tonen van het seizoen. Of je nu gaat voor herfstige zoetigheid of liever iets eclectisch ruikt, deze heerlijke geuren fleuren het seizoen op en zijn de perfecte accessoire om je look helemaal af te maken.

MARC'S MUST SMELLS VOOR DE HERFST

image

“Ik reis heel graag naar Griekenland tijdens de zomer en hou ervan om tijdens de herfst aan die reizen herinnerd te worden. Mirto di Panarea doet dit volop. Zijn frisse geur doet me helemaal wegdromen naar Zuiderse oorden, warm weer en leuke herinneringen. Za-lig!”

ACQUA DI PARMA MIRTO DI PANAREA VANAF €66 »

“Een heerlijk gesofisticeerde geur die me doet denken aan het moment vlak na een regenbui waarin de lucht om je heen, de asfalt waar je op loopt, ... die specifieke, warme nade-regen geur krijgt. Ik kijk altijd uit naar de herfst wanneer ik hem ruik.”

MAISON MARGIELA WHEN THE RAIN STOPS €119 »

image

EN VOOR DE DAMES...

image

“Un Jardin Sur Le Toit neemt me mee naar Parijs, één van mijn favoriete steden. Een olfactorisch lichtpuntje tussen alle zware, warme geuren die in de herfst in de spotlight staan. Voor de vrouw die het graag luchtig houdt in elk seizoen.”

HERMÈS UN JARDIN SUR LE TOIT VANAF €82,71 »

“Parisian Musc van Matière Première is een heerlijk warme en chique geur. Zijn houtige, maar toch zoete ondertonen maken me helemaal warm voor de herfst en doen me uitkijken naar gezellige avonden bij het haardvuur."

MATIÈRE PREMIÈRE PARISIAN MUSC €205 »

image