Nieuws

image

3/8/2021

Waterproof Make-up Essentials

De zomer staat in het teken van beachy waves, een gebronsde huid en natuurlijk de waterproof make-up. Loungen bij het zwembad, in en uit de zee stappen, of zelfs gewoon de warme zomerlucht trotseren zonder dat foundation en mascara van je huid 'smelten', vraagt om waterproof make-up. Of je nu op vakantie gaat of in de stad blijft, met een waterproof make-up kit zie je er de hele dag chic en verzorgd uit.

EEN WATERPROOF TEINT


Lichte laagjes zijn de sleutel tot een look die de hitte kan weerstaan, dus begin met een primer om een duurzame basis te creëren. Gebruik niet-plakkerige formules en hou je look relatief eenvoudig door gebruik te maken van lichte texturen. Deze perfectioneren je huid en zorgen voor die stralende, onberispelijke look.

ESTEE LAUDER
Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer


Biedt de hele dag een langdurige hydratatie en maakt de huid glad voor een prachtige make-up applicatie. Verdrievoudigt onmiddellijk het vochtgehalte én zorgt voor een zichtbaar gezonde uitstraling. 

Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer  »
 
BOBBI BROWN
Skin Longwear Fluid Powder Foundation SPF20


Vloeibare-naar-poeder-foundation met een comfortabele, zacht-matte afwerking. Deze lichtgewicht, zweetbestendige formule met UV-filters controleert de vette huid en blijft de hele dag kleurvast.

Skin Longwear Fluid Powder Foundation SPF20 »
 
SHISEIDO
Sports BB Cream SPF50


Multi-functionele BB-crème die niet plakkerig aanvoelt. Het heeft een snel-drogend effect om de make-up te behouden, terwijl het reageert op water om de UV-bescherming te verbeteren.

Sports BB Cream
SPF50 »
 

THE WATERPROOF FINISHING TOUCH


Breng oogschaduw aan en intensifieer je look met langhoudende lippenstiften in gewaagde kleuren. Met de geweldige formules die er op de markt zijn, hoef je gel liners en oogpotloden ook niet meer uit de weg te gaan. Als je houdt van een moeiteloze schoonheidslook, bereik die dan met een gedurfde gekleurde liner. Denk aan metallics of stralend blauw in combinatie met een gepolijste, minimale basis. Fixeer alles met een make-up setting spray om je look af te maken die niet zal verschuiven.

TOM FORD
Emotion Proof Eye Color


Een extreem langhoudende crème-oogschaduw voor een intense kleurervaring. De emotionproof formule is waterproof, niet-creasend en is ontworpen om te blijven zitten.

Emotion Proof Eye Color »
 
SISLEY
Phyto Khol Star Waterproof


Een automatische potloodliner met geïntegreerde puntenslijper. Het doorstaat alle tests: regen, vocht, warmte, tranen, inspanning, zweet, talg. Blijft extreem lang zitten.

Phyto Khol Star Waterproof »
 
GIORGIO ARMANI BEAUTY
Eyes to Kill Wet Mascara


Een weelderige waterproof mascara met volume textuur die 24 uur blijft zitten. Kies voor krachtige wimpers: perfect in evenwicht, glad, mooi gescheiden en lekker vol.

Eyes to Kill Wet Mascara »
 
SHISEIDO
Lip Liner Ink Duo


2-in-1 lipstick die fungeert als primer en als lipliner. Ga voor een perfecte definitie die tot wel 8 uur aanhoudt.


Lip Liner Ink Duo »
 
COOLA
Makeup Setting Spray Organic SPF30


Een organische SPF30 spray die pure bescherming biedt tegen de zon én je make-up fris houdt tot je het water induikt.

Makeup Setting Spray SPF30 »
 
JANE IREDALE
Powder-Me SPF


Een luchtige, fysische SPF30 zonbescherming in poedervorm in een navulbare veganistische borstel. Draag alleen of over je make-up.

Powder-Me SPF30 »