Nieuws

image

3/3/2023

Vaderdag gift guide: de beste skincare en parfums voor elke papa

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je papa, vaderfiguur of de liefste papa van je kleine spruit. Wij helpen je met je zoektocht naar het perfecte Vaderdagcadeau met deze gift guide boordevol huidverzorgingsproducten en parfums waar hij dol op zal zijn.

crea_biotherm-aquapower-advenced-gel

Voor papa’s die een extra oppepper kunnen gebruiken, is Biotherms Aquapower Advanced Gel het perfecte cadeau. Deze snel absorberende formule met Life Plankton hydrateert intens en versterkt de huidbarrière vanaf het eerste gebruik. De gel is niet kleverig, niet vet en geeft iedere ochtend een sensatie van koelheid!

crea_armani-code-le-parfum

Armani Code Le Parfum van Giorgio Armani is een herinterpretatie van de iconische Armani Code parfum. Met zijn houtachtige, aromatische geur is dit parfum onweerstaanbaar verleidelijk. De geur ruikt naar gevoelige mannelijkheid en zit boordevol fascinerende contrasten. Pluspunt: alle formaten van dit heerlijke parfum zijn eenvoudig om bij te vullen!

Wist je dat Shiseido Research heeft ontdekt dat de huid van mannen sneller tekenen van huidveroudering vertoont dan die van vrouwen? Hij kan daarom niet vroeg genoeg beginnen met goede anti-aging verzorging zoals Shiseido’s Total Revitalizer Light Fluid. Deze lichte maar krachtige moisturizer verbetert de vijf belangrijkste tekenen van huidveroudering: rimpels, verslapping, dofheid, ruwheid en verlies van stevigheid. Start now, stay vibrant!

crea_shiseido-total-revitalizer-light-fluid

Maak op Vaderdag een spectaculaire entree met Scandal Pour Homme van Jean Paul Gaultier. Dit houtachtig oriëntaals parfum met noten van karamel en tonkaboon verrast zijn zintuigen met verleiding. Wees gewaarschuwd: deze geur ruikt schandalig lekker!

crea_jean-paul-gaultier-scandal-pour-homme
crea_the-grey-charcoal-face-wash

De huid ’s ochtends en ’s avonds goed reinigen is ook voor mannen een must. Geef hem daarom een frisse start met de Charcoal Face Wash van The Grey. Deze mild schuimende gel met natuurlijke houtskool extracten en een ontgiftende werking spoelt vuil en een teveel aan oliën die de poriën verstoppen zachtjes weg. Het resultaat is een schone, stralende huid dat scheren ook comfortabeler maakt.

crea_paco-rabanne-invictus-eau-de-toilette

Is hij in it to win it? Dan wordt Invictus van Paco Rabanne zijn nieuwe favoriet. Deze uitdagende geur met frisse marine noten en de zwoele warmte van gaïac hout staat voor kracht, moed en overwinning. Dit parfum is gemaakt voor echte helden en maakt van iedere dag een waar avontuur. Je papa zal het dragen met trots!

Als zijn skincare routine die van jou evenaart, zal hij ontzettend blij zijn met het Sisleÿum for Men van Sisley! Deze complete anti-agingverzorging is speciaal ontwikkeld voor mannen en heeft een veelvoudige werking. Zo verstevigt het niet alleen de huid en bestrijdt het rimpels, maar Sisleÿum kalmeert en hydrateert de huid ook na het scheren voor een comfortabel en zacht gevoel. Hij zal je dankbaar zijn!

crea_sisley-sisleÿum-for-men

BOSS Bottled van Hugo Boss is speciaal gemaakt voor de moderne papa in je leven. Deze levendige herengeur met sensuele en frisse tonen van appel, kaneel en hout laat hem denken aan verfijning en zijn dagelijks succes. Het is de perfect aanvulling voor zijn alledaagse look!

crea_hugo-boss-boss-bottled-eau-de-toilette