Nieuws

image

Summer Glow Makeup

Get your glow on! Krislin, Make-up Artist bij Parfuma Antwerpen, toont jou de ultieme essentials voor een frisse, dagelijkse make-up look met een minimum aan producten. Ideaal voor de warmere zomerdagen wanneer je niet té veel make-up wil dragen, maar er toch fris en gezond wil uitzien. Laat je verleiden door onze bestselling musthaves voor een prachtige zomerlook!

prime & bescherm

“Bescherm je huid tegen de zon met de Bobbi Brown Plus Protection SPF50 primer. Deze zorgt er niet alleen voor dat je make-up langer goed blijft zitten, maar het beschermt ook tegen UV stralen.” Het fijne aan dit product? Je voelt het haast niet zitten, het is niet vet en toch ben je de hele dag beschermt. Ideaal dus voor jouw zomer look!

BOBBI BROWN PRIMER PLUS PROTECTION SPF50 »

natuurlijke basis

Foundation dragen in de zomer is altijd wat lastiger door de hitte. Wil je toch graag een beetje dekking? Met deze favorieten van Krislin zit je altijd goed: “Giorgio Armani Beauty’s Neo Nude Foundation bevat een lichte coverage en geeft je een prachtige glow. Wil je extra dekking onder de ogen? Dan is Laura Mercier’s Secret Camouflage Brighten & Correct Duo jouw perfect match.”

GIORGIO ARMANI BEAUTY NEO NUDE FOUNDATION »

bronze it up!

“Mijn favoriete bronzer voor de zomer is zonder twijfel de Soleil Glow Bronzer van TOM FORD. Ik breng deze graag aan met een groot penseel om zo die sunkissed glow te creëren. Een tip is om deze ook op de oogleden aan te brengen als oogschaduw, zo wordt het één mooi geheel.” Deze bestseller kan niet ontbreken in jouw zomer make-up tasje!

TOM FORD SOLEIL GLOW BRONZER 'GOLD DUST' »

ga voor extra glow

De basis maak je helemaal af met een highlighter en frisse blush. “De Giorgio Armani Beauty A-Line Highlight en Laura Mercier Crème Colour Blush in Sunrise is echt het ideale duo om jouw huid die extra glow te geven. Ze smelten als het ware in je huid en dit geeft een heel natuurlijke, frisse uitstraling!”


LAURA MERCIER CRÈME COLOUR BRUSH 'SUNRISE' »


GA VOOR EEN STAINED LIP LOOK

 

“Gebruik je graag kleur in de zomer, maar wil je het toch subtiel houden? Ga dan voor een stained look."


"Dat doe je met een matte lipstick, zoals
de Laura Mercier Velour Extreme Matte
Lipstick
, in een iets fellere tint en door de kleur
wat te vervagen met je vingers of een penseel.”
LAURA MERCIER VELOUR EXTREME MATTE LIPSTICK »


BEKIJK DE TUTORIAL

MEER SUMMER MAKEUP ESSENTIALS
VOOR IN JOUW TOILETTAS


BOBBI BROWN
MINI LONG WEAR CREAM STICK


Een echte musthave maar in mini-formaat. Dezelfde langhoudende, doe-het- alles oogschaduwformule die 8 uur blijft zitten. Ideaal voor een snelle, frisse ooglook!

MINI LONG WEAR CREAM STICK »
 
JANE IREDALE
GLOW TIME HIGHLIGHTER


Straal deze zomer met de huidverzorgende, crème highlighters van jane iredale. Volledig Clean Beauty en ideaal voor de gevoelige huiden dankzij zijn minerale ingrediënten.

GLOW TIME HIGHLIGHTER »
 
GIORGIO ARMANI BEAUTY
LIP MAGNET


Jouw match-made-in- heaven voor een stained lip look. Wist je dat de Lip Magnet ook gebruikt kan worden op de wangen als blush? Dat bespaart weer plek in je toilettas!

LIP MAGNET »