Nieuws

image

Strak in je badpak

We tellen de dagen af naar het zonnebaden aan het strand en onze jurkjes en sandalen liggen al in het verschiet... Wij geven je onze beste tips en tricks zodat jij voorbereid het goede weer tegemoet gaat.

crea_the-coucou-club-coucou-dry-brush

Brush & Roll

Het internet staat er vol van, dry brushing is fan-tas-tisch voor je lichaam. Door regelmatig te droog borstelen met The Coucou Clubs Coucou Dry Brush ontdoe je je huid van dode huidcellen, waardoor je vel soepeler wordt. Het maakt vuil los en ontstopt poriën met een zachte huid als resultaat. Daarnaast werkt het ook ontgiftend doordat het de bloedsomloop stimuleert. Dáág, dode huidcellen. En welkom, mooi perzikhuidje.

bodyshock-genesis

Mesoestetic Bodyshock

Een behandeling in ons Skin Expertise Center dat speciaal ontworpen is om het silhouet van je lichaam strakker te maken en je dubbele kin te verminderen. De Mesoestetic Bodyshock zorgt voor wel 60% vermindering van de vetcellen, waardoor het ‘de behandeling’ bij uitstek is om cellulitis te bestrijden. Je huid ziet er steviger uit en je merkt een zichtbare lift in de behandelde zone. Ideaal om die laatste ‘imperfecties’ weg te werken. Voor het beste resultaat, boek je hem best in kuurvorm (10 behandelingen).

Corrigerend effect

Niemand wilt slappe ‘flubberarmen’ wanneer je jouw favoriete topje of T-shirt draagt. Le Sculpteur Soin Minceur Intensif van Sisley werkt verstevigend en heeft een huidaanspannend effect. Je bovenarmen zien er vitaler en strakker uit, zodat jij zorgeloos je lievelingskleren kan dragen. The Coucou Club Body Roller kan hierbij ondersteunend werken. Door middel van druk stimuleert het je bloedsomloop en lymfedrainage. Hierdoor worden gifstoffen afgevoerd en verminderen zwellingen. Rollen versterkt ook je spieren en geeft een tijdelijk liftend effect van je huid.

crea_sisley-le-sculpteur-soin-minceur-intensif

Anti-Cellulitis

Wil jij complexloos rokjes, jurkjes en bikini’s dragen zonder je zorgen te hoeven maken over hoe je billen eruit zien? Cellulite is een volkomen natuurlijk verschijnsel, maar veel vrouwen ergeren zich er mateloos aan. We get it en wij hebben de oplossing! De Bodyshock Celluxpert (€66) van Mesoestic wordt jouw nieuwe beste vriend. Hij verbetert zichtbaar onregelmatigheden in je huid waardoor hij er gladder uitziet. Daar bovenop helpt het je silhouet te definiëren en verhoogt het de stevigheid van je huid waardoor je sinaasappelhuid zichtbaar vermindert. Wij hebben hem massaal getest en goedgekeurd, nu is het aan jou.

crea_mesoestetic-bodyshock-celluxpert
crea_clarins-bust-beauty-extra-lift-gel

Directe buste lifting

Meestal vergeten we deze zone, maar vanaf je 35 heeft je buste nood aan behoud van veerkracht en stevigheid voor mooiere rondingen. Dankzij dagelijks gebruik worden de borsten verstevigd en gehydrateerd en kan je pronken met een natuurlijke liftend effect. De schoonheidsverzorging van de buste bij uitstek? Clarins Bust Beauty Extra-Lift Gel!

crea_pronails

En dan die mooie voetjes

Zelfs als je niet per se van je voeten houdt, kun je leren er meer van te houden door ze te verwennen met Pronails Footcare, om ze zo zacht te maken als een babyvelletje. Dan, een base coat en een mooie Longwear Nail Polish, waarvan de tint past bij je favoriete zomeroutfit! Een kleine truc om je nagellak lang houdbaar te maken? Breng altijd eerst een dunne laag aan en daarna een tweede, iets royaler laag. Vergeet zeker geen top coat aan te brengen om je nagels en dat leuke kleurtje beter te beschermen.