Nieuws

image

30/6/2023

Pretty in purple make-up look

Staan er festivals op de planning deze zomer? Of schuim je liever de strandbars af aan zee? Deze zomerse make-up look, gecreëerd door Katrien van Parfuma Antwerpen, zorgt er alvast voor dat jij straalt. Waar je ook bent.

stap-1-nude-blush

Stap 1: Nude & blush

Laat de zware, full coverage foundation maar achterwege deze zomer. Het laatste wat je wilt is dat je foundation van je gelaat smelt op het festivalterrein. Gebruik een foundation met lichte dekking zoals de Shiseido Synchro Skin Foundation SPF30 of een tinted moisturizer voor een natuurlijke glow.

Bring on the blush: Blush geeft een gezonde gloed aan elke look. Wij zijn fan van de jane iredale Glow Time Blush Stick in de kleur 'Enchanted', omdat deze wat extra shimmer op je gelaat tovert.


Stap 2: Pastel dreams

Steel de show deze zomer met een kleurrijke ooglook en wat is er nu beter dan een leuke pasteltint op je oogleden? De Caviar Stick van Laura Mercier in de kleur 'Orchid' is longwear, makkelijk aan te brengen en te blenden.

stap-2-pastel-dreams
stap-3-line-it-up

Stap 3: Line it up

Bij glanzend paarse oogschaduw hoort natuurlijk een paarse eyeliner. Breng hem zo dicht mogelijk bij je wimperlijn aan en blend de eyeliner wat uit met een fijn penseel. Dit zorgt voor een licht smokey effect. Wij gebruikte de Ink Liner 'Violet' van Shiseido!

TIP van Katrien:Heb je geen eyeliner of heb je moeite met het aanbrengen ervan? Hetzelfde resultaat kan je net zo goed bekomen met een donkere oogschaduwkleur en het juiste eyeliner penseel.”

DE ZOMER MAKE-UP MUSTHAVES VAN EMMA

ZO BLIJFT JE MAKE-UP LANER FRIS

Of je nu een droge of een vette huid hebt, de hele dag in de zon loopt of lekker binnen blijft, je make-up kan doorheen de dag uitlopen of vervagen. Parfuma to the rescue! Hieronder lees je onze tips om ervoor te zorgen dat jouw make-up er langer fris blijft uitzien deze zomer.

TIPS WAARDOOR JE MAKE-UP LANGER BLIJFT:

  • Make-up bovenop dode huidcellen ziet er zelden flatterend uit. Verwijder ze met een exfoliërende toner of exfolieer je gelaat twee keer per week.
  • Gebruik een licht hydraterende crème.
  • Prep je huid met een primer.
  • Ga voor een lichte foundationdekking zoals bij een tinted moisturizer. De SPF is hier mooi meegenomen.
  • Fixeer je make-up met een matterende poeder.
  • Hydratatie komt ook van binnenuit. Drink dus voldoende water. Een leuk extraatje? Gebruik het voedingssupplement Moisture Lock van Advanced Nutrition Programme.

BEKIJK DE TUTORIAL