Nieuws

image

20/3/2024

Pastel pretty: onze musthave beauty essentials voor de lente

Zoet, zacht en oh zo lente! Laat je inspireren door onze selectie beauty essentials in pasteltinten, die je doen verlangen naar zonnige dagen en je kleurrijke lente-garderobe. Of je nu gaat voor een subtiele touch of een volledige pastellook, deze zachte tinten zijn speels, fris en helemaal klaar om gemengd en gematcht te worden.

crea_oribe-hair-alchemy-collectie

Oribe Hair Alchemy Collectie

Oribe’s Hair Alchemy collectie heeft een speciale plek in ons hart en haar. Hun ultravoedend driestappen-systeem voorkomt haarbreuk en versterkt zwak haar van binnenuit. Na vijf keer gebruiken wordt het haar tot 2,9x elastischer en 133% sterker! Bonus - het heeft de heerlijke geur van madeliefjes en kamperfoelie.

crea_sweed-beauty-cluster-flair

Sweed Beauty Cluster Flair

Het gebruik van pasteltinten in je make-uproutine is verrassend eenvoudig met Sweed Beauty en hun leuke verpakkingen. Onze favoriet? Zonder twijfel de Cluster Flair, want het is de perfecte wimperstijl voor elke gelegenheid! Deze topper geeft je make-up look net die extra touch.

Loewe Agua Mar De Coral Eau de Toilette

De zachte, frisse geur van Loewe Agua Mar de Coral is perfect voor een lentedag die zich misschien wel uitstrekt tot in de late uurtjes. De fruitige tonen van mandarijn vormen een harmonieus geheel met de bloemige nuances van lelietje-van-dalen en de frisheid van grapefruit. Dit parfum is zo lekker dat je het haast niet wil delen!

crea_loewe-aqua-mar-de-coral-eau-de-toilette

Parfums de Marly Cassili Eau de Parfum

De kleur van dit oranje flesje geeft al een hint van het fruitige aroma dat binnenin schuilt. Voeg er noten van pastelbloemen, een hint van vanille en hout aan toe en er ontstaat een heerlijk bloemig parfum dat perfect is voor de lente. Cassili van Parfums de Marly is zeker het proberen waard!

crea_parfums-de-marly-cassili-eau-de-parfum
crea2_bbody-100-gehydroliseerde-collageen

BBODY 100% Gehydroliseerde Collageen

Een stralende huid komt van binnenuit, waardoor het 100% Gehydroliseerde Collageenpoeder van BBODY onmisbaar in je routine is. De geliefde formule bevat geen toegevoegde smaak- of geurstoffen en is gemakkelijk te vermengen je favoriete warme of koude drankje! Wij weten het wel.

crea_la-mer-the-revitalizing-mist

La Mer The Revitalizing Mist

Met The Revitalizing Mist van La Mer kom je fris en fruitig de lente door. Deze formule met botanische extracten uit de zee laat je huid verfrist en stralend achter na een enkele spray. Dit is een absolute musthave!

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom Bad & Douchegel

Wanneer magnolia's bloeien, is de lente écht ingezet. Deze bloemen sieren niet alleen de natuur met hun schoonheid, maar verspreiden ook een romige, licht citrusachtige geur door de lucht. Ontdek wat deze geur zo fascinerend maakt met de Lily & Magnolia Blossom Bad & Douchegel van Molton Brown.

crea_molton-brown-lily-magnolia-bad-douchegel

Manucurist Green Nail Polish Mimosa

Manucurist Green Nail Polish is een zalige nagellak om bij mooi weer te dragen. Zelfs bij een eenvoudige outfit, brengt de kleur Mimosa op je nagels meteen een vrolijke touch. En het leuke is, er zijn nog heel wat andere kleuren verkrijgbaar die stuk oor stuk even stijlvol zijn!

crea_manucurist-green-nail-polish-mimosa