Nieuws

image

11/8/2023

Parfuma's anti-jetlag tips

Reizen met het vliegtuig is super leuk, maar kan ook heel vermoeiend zijn. De lucht in een vliegtuig droogt onze huid enorm uit. Wij staan paraat met onze tips en favoriete producten, zodat jij met een stralende en gezonde huid het vliegtuig uitstapt. Waar je ook naartoe vliegt. Geniet van je reis!

READY FOR TAKE-OFF

De lage luchtvochtigheid in een vliegtuig kan een schok zijn voor je huid. Om vochtverlies tijdens de vlucht te minimaliseren, raden we aan om een serum met hyaluronzuur te gebruiken, gevolgd door een rijke moisturizer. Vergeet ook niet om veel water te drinken en te vermijden dat je te zout eet, zoals de lasagne aan boord.

crea_sisley-crème-reparatrice

Sisley Crème Reparatrice

Een klassieker op het gebied van onmiddellijke kalmering en voeding voor de huid. Zijn intensieve verzorging houdt je huid soepel en maakt deze crème tot een onmisbaar element in jouw pre-flight routine.

NET VOOR DE LANDING

Na een langeafstandsvlucht kunnen tekenen van vermoeidheid zichtbaar zijn. Geef jezelf een opfrisbeurt vlak voor de landing door wat mascara aan te brengen en een lipstain te gebruiken voor een flatterend kleurtje op je lippen en wangen.

crea_bobbi-brown-smokey-eye-mascara

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara

De bestselling Smokey Eye mascara verlengt je wimpers, spreidt ze en geeft je een open blik.

ARRIVAL AT DESTINATION

Na de vlucht is een grondige reiniging van je huid essentieel. Je kan het verstikkende effect van de cabinelucht tegengaan met een zuiverend masker wanneer je aankomt in je hotel, gevolgd door een intens hydraterend masker.

crea_environ-anti-pollution-masque

Environ Focus Care Comfort+ Anti Pollution Masque

Dit zuiverend houtskoolmasker van Environ absorbeert onzuiverheden en verwijdert alle sporen van cabinelucht voor een gezonde, zachte huid!