Nieuws

image

Nieuwe musthaves voor een bikini ready body

Ben je bang om je bikinibody te laten zien nadat je het de hele winter onder jeans en truien hebt verstopt? Geen zorgen. Je bent goed op schema, want de voorbereiding op de zonnige maanden begint vaak al weken van tevoren. Misschien ga je meer sporten, volg je een aangepast dieet of koop je nieuwe kleren, maar er zijn ook producten die je helpen bij het nastreven van je doelen. Lees verder en ontdek welke producten je moet uitproberen voor de zomer!

Dry Brush:

Dry brushing, heel wat vrouwen zijn er dol op, en dat is geen verrassing als je weet welke voordelen het biedt. Het concept is simpel: voor je onder de douche stapt, neem je de tijd om je lichaam zachtjes te exfoliëren met een borstel. Dit geeft je lichaam niet alleen een verfrissende boost, maar stimuleert ook je celvernieuwing, lymfedrainage en bloedcirculatie. Extra fijn in aanloop naar de zomermaanden dus!

crea_the-coucou-club-coucou-dry-brush

Onze favoriet? De Coucou Dry Brush van The Coucou Club! Maak cirkelvormige en vegenede bewegingen van je voeten richting je hart voor een gladdere, stralendere huid.

Verstevigende verzorging:

Je workout duurt misschien tussen de 20 minuten en een uur, maar naast wat extra beweging kan je huid ook versteviging gebruiken. De vernieuwde bodyshock® producten van mesoestetic zorgen voor lichaamsoplossingen op maat met bewezen resultaat.

  • mesoestetic-bodyshock-intensive-mist-35ml

    Focus op: buik, taille, armen
    BODYSHOCK INTENSIVE MIST


    Extra resultaat van je intensieve loopsessies? Deze mist verbetert de resultaten in “moeilijke” zones zoals buik en heupen.


  • mesoestetic-bodyshock-celluxpert-200ml

    Focus op: benen, heupen, billen
    BODYSHOCK CELLUXPERT


    Vorming van cellulitus en sinaasappelhuid? NO WAY! Weetje: De massagekop heeft een mini glazen roller, die zorgt voor een betere opname van de actieve ingrediënten + extra massagetijd.

  • mesoestetic-bodyshock-firmup-150ml

    Focus op: armen, dijen, borsten
    BODYSHOCK FIRM’UP


    Nood aan versteviging? Weetje: De massageroller zorgt voor een betere opname van de actieve ingrediënten + extra massagetijd.



  • mesoestetic-bodyshock-essential-cream-250ml

    Focus op: gehele lichaam
    BODYSHOCK ESSENTIAL CREAM


    Wie zegt er nee tegen extra hydratatie en bescherming? De intelligente formule past zicg aan elk huidgebied aan in functie van de behoeften en voorkomt daarbij de vorming van striemen.

Vergeet je voetverzorging niet...

Een ding dat je misschien vergeet is het verzorgen van je voeten. Doe dat niet! Ook je voeten moeten regelmatig worden gescrubd, geëxfolieerd en gehydrateerd! Verzorg je voeten met een verzachtende balsem van Pronails en geef je nagels een frisse uitstraling met de Green Nail Polish van Manucurist. Met deze producten maak jij je voeten helemaal klaar voor de aankomende zonnige dagen.

Wist je dat...

We in ons Skin Expertise Center een doeltreffende bodyshock behandeling aanbieden, 100% op maat van jouw behoeften. Cellulitis, plaatselijk vek, slapheid, striemen, ... worden allemaal aangepakt. Ideaal in combinatie met de ondersteunende producten voor thuis.

crea-mesoestetic-bodyshock-behandeling

GENESIS BODYSHOCK | 85 MIN | €150

Deze behandeling is specifiek voor lichaam en dubbele kin. Verbetert de collageen en elastine synthese, bevordert de lipolyse en de drainage om de contouren en het volume te reduceren en de textuur van de huid te verbeteren met als resultaat een verbetering van 60% op de vetcellen. Ideaal bij cellulitis, voor versteviging, push-up, drainering en het behandelen van een dubbele kin.

RESERVEER JE BEHANDELING »