Nieuws

image

6/10/2023

Musc for (f)all

Ah, het seizoen van pumpkin spice lattes en knusse truien is aangebroken - de herfst is écht begonnen! Ruil je frisse zomergeur in voor een heerlijk warm herfst-luchtje met muskus. De warmte en sensualiteit zullen een vleugje magie toevoegen aan elk moment deze herfst. Dit zijn onze acht favorieten op een rij!

crea_juliette-has-a-gun-musc-invisible-eau-de-parfum

Juliette had a gun Musc Invisible Eau de Parfum

Een geur die zo delicaat en comfortabel is als je favoriete kledingstuk. Net zo geschikt voor het werk als voor een leuk avondje uit. Musc Invisible is een dromerige, nostalgische cocktail van heerlijke noten op een zijdezachte basis van romige muskus. De perfecte fusie van lichaam en ziel.

crea_matiere-premiere-parisian-musc-eau-de-parfum

Matière Première Parisian Musc Eau de Parfum

Parisian Musc van Matière Première is een heerlijk parfum met tonen van houtachtige muskus versterkt met cederolie. Hij geeft je een chique en verfijnd gevoel. Het muskusachtige facet wordt versterkt door ambrettolide supreme. Ambroxan wordt gebruikt om hout aan musk te binden.

Narciso Rodriguez Pure Musc For Her Eau de Parfum

Pure Musc For Her is een kenmerkende muskusgeur die puurheid en sensualiteit in zich draagt. Wist je trouwens dat je de For Her-geuren met elkaar kan combineren? Zo creëer je een geur die helemaal van jezelf is!

crea_narciso-rodriguez-pure-musc-for-her-eau-de-parfum

Prada Paradoxe Eau de Parfum

Toon jezelf in al je veelzijdigheid met Prada Paradoxe. Deze bloemige ambergeur met muskus laat een intens maar subtiele geur achter waar je gegarandeerd complimentjes voor krijgt!

crea_prada-paradoxe-eau-de-parfum
crea_courrèges-la-fille-de-lair-eau-de-parfum

Courrèges La Fille de l'air Eau de Parfum

La fille de l'air, een vrouwelijk icoon van het huis, onthult alle vrijheid van meningsuiting, beweging en leven die Courrèges zijn creaties geeft. Met zijn stroom van lichtheid en lichtspoor inspireert La fille de l'air net zoveel als het fascineert. Zijn ongewijzigde, originele versie, licht op met zijn muskusachtige oranjebloesem.

crea_aerin-amber-musk-eau-de-parfum

Aerin Amber Musk Eau de Parfum

Amber Musk is een geur waar je jezelf helemaal in wil verliezen. Sensuele bloemengeuren, amber en muskus creëren een gevoel van gezelligheid dat doet denken aan het knetterende haardvuur op een koude avond. Met andere woorden, de perfecte geur voor een herfstige dag.

Montale Roses Musk Eau de Parfum

De naam klinkt eenvoudig, maar het vertelt eigenlijk alles wat je moet weten. Roses Musk van Montale ruikt naar rozen in volle bloei, geharmoniseerd door de kostbare geur van muskus. Voor wie houdt van een verfijnde, luchtige geur is dit parfum een echte aanrader!

crea_montale-roses-musk-eau-de-parfum

Initio Musk Therapy Extrait de Parfum

Musk Therapy van Initio is een echte stemmingsverbeteraar. De unieke combinatie van sandelhout en een overdosis aan witte en roze muskus brengt de zintuigen tot leven en zorgt voor een ultieme staat van ontspanning en welzijn. Probeer hem vooral zelf uit!

crea_initio-musk-therapy-extrait-de-parfum

MEER MUSKUS GEUREN