Nieuws

image

1/12/2023

Gift guide voor rust en relaxatie

Van hydraterende skincare producten tot intieme wellness dat een ontspannen gevoel wel écht naar ‘the next level’ tilt: een verwen cadeau is het type cadeau waar iedereen van houdt, ongeacht de gelegenheid. Om je te helpen bij je zoektocht naar een gezellig en oh-zo-heerlijk cadeau, ging Parfuma voor jou opzoek naar leuke beauty cadeaus voor onder de kerstboom. Zo kan jij die ene persoon, of gewoon lekker jezelf, verrassen met pure rust en relaxatie.

crea_augustinus-bader-the-eye-patches

Augustinus Bader The Eye Patches

Begin je ochtend met een heldere, meer gehydrateerde huid onder de ogen dankzij The Eye Patches van Augustinus Bader. Deze verkoelende hydrogel oogpatches, verrijkt met TFC8®, ondersteunen celvernieuwing terwijl ze donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en rimpels verminderen. Ontdek een verbluffende verandering in slechts 20 minuten. The Eye Patches zijn verkrijgbaar in een enkel zakje of in een doosje van 6.

crea_bbody-teatox-the-power-up

BBODY Teatox The Power Up

Drink je zelf graag thee of ben je opzoek naar een leuk kerstcadeautje voor een theeliefhebber? Bestel dan The Power Up Teatox van BBODY. Deze kruidenmengeling met ingrediënten zoals zwarte bes, lijsterbes en zonnebloem helpt het lichaam bij het overwinnen van stress en ondersteunt de algemene immuniteit. Drink 1 tot 2 kopjes per dag voor een energieker gevoel! Ben je benieuwd naar ons volledige aanbod Teatoxen?

Maude Drop Personal Massager Grey

Beleef een intieme vorm van me-time met de Drop Personal Massager van Maude. Deze all-over vibrator met 3 snelheden stimuleert de erogene zones van het lichaam voor maximaal plezier én kan gebruikt worden als massage tool voor hoofd, schouders, knieën en tenen. Geloof ons, deze discrete tool is je aankoop zeker waard!

crea_maude-drop-personal-massager-grey

Silk’n Led Face Mask 100

Zo’n lichtgevend gezichtsmasker ziet er dan wel wat sciencefiction-achtig uit, maar de resultaten zijn verbluffend. Met het LED Face Mask 100 van Silk'n pak je in slechts 15 minuten tekenen van huidveroudering, acne en een droge huid aan met rood, blauw, geel en paars LED-licht. Probeer deze populaire behandelingen nu thuis zelf uit!

crea_silkn-led-face-mask-100
crea_dermalogica-sound-sleep-cocoon-transformative-night-gel-cream-50ml

Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Een gezonde, frisse teint begint bij een goede nachtrust! Dermalogica’s Sound Sleep Cocoon laat je wakker worden met een stralende huid door deze ’s nachts te voorzien van hydratatie en actieve ingrediënten, precies op het moment dat de huid deze nodig heeft. De essentiële oliën in deze nachtcrème bevorderen bovendien een goede nachtrust. Deze crème is een all night long verwenmoment!

crea_aveda-scalp-solutions-stimulating-scalp-massager

Aveda Scalp Solutions Stimulating Scalp Massager

Aveda Scalp Solutions Stimulating Scalp Massager heeft dunne, lange borstelhaartjes in verschillende lengtes die zorgen voor een diepere reiniging door onzuiverheden te verwijderen. De ronddraaiende bewegingen kunnen ook stress verlichten en de microcirculatie in de hoofdhuid verbeteren. Dit mag niet ontbreken op je self-care lijstje!

Comfort Zone Tranquillity Kaars

Als je opzoek bent naar een kaars die waarmaakt wat op het etiket staat, is dit beslist een topper. De Tranquillity Kaars van Comfort Zone brengt een onmiddellijk gevoel van welzijn en ontspanning met zijn heerlijke geur van bloemen, sinaasappel en cederhout. Gewoon hemels.

crea_comfort-zone-tranquillity-kaars

Skin Expertise Parfuma Environ Intensive Vitamin Touch Behandeling

Er is geen mooier self-care cadeau dan eentje waarvan je huid gaat stralen. De Intensive Vitamin Touch behandeling van Environ voedt je huid met essentiële vitamines die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. Boek je behandeling hier of geef de behandeling cadeau aan iemand die wel wat ontspanning verdient. Deze behandeling voelt namelijk aan als pure magie.

environ-cool-peel-behandeling