Nieuws

image

10/2/2023

Get Maude voor meer spanning in de slaapkamer

Geloof het of niet: je bent nooit klaar met verlangen en experimenteren als het aankomt op seks. Ben je toe aan wat nieuws in de slaapkamer? You've come to the right place, want met de intieme wellness van Maude beleef je opwindende avontuurtjes met je partner of gewoon lekker alleen.

MAUDE

Het klinkt misschien wat spannend, maar intieme wellness is eigenlijk vooral heel leuk. Zeker wanneer je volgende seks item afkomstig is van Maude! Dit hot en trending sexual wellness merk werd opgericht door de Amerikaanse Éva Goicochea. Met hun aanbod aan intimate wellness producten, gaande van personal massagers en glijmiddel, willen ze intimiteit meer toegankelijk maken voor iedereen. Benieuwd?

LET’S TALK ABOUT SEX… UAL WELLNESS

Steeds meer wordt er openlijk gepraat over seks en dat is niet zo gek, want seksueel plezier is belangrijk om je goed in je vel te voelen. Het is iets alledaags, of dat zou intimiteit volgens Maude toch moeten zijn. Daarom maken ze simpel maar stijlvolle, doordachte en betaalbare intimiteit essentials om je sexy time wat vuriger te maken. Of je date night nu extra HOT wordt met een heerlijke massagekaars of je liever gaat voor good vibes only met een personal massager, ieder item is gemaakt om je volop te laten genieten. Dat beloven we je!

SCHAF JIJ JE ER EENTJE AAN?