Nieuws

image

18/8/2023

Gebruik Aveda's Nutriplenish™ collectie tegen droog haar in de zomer

Voelt je haar in de zomer soms droger aan dan normaal? Dat is niet zo gek, want al die hitte, zon, wind, zout en chloor maken je haar vatbaarder voor droogte, beschadiging en haarbreuk. Tenminste, als je niet de juiste haarverzorging gebruikt. Met deze producten van de Aveda Nutriplenish™ collectie help je je droge haar te hydrateren tijdens de warme zomerdagen.

DE OCEAAN

Zeewater kan helend zijn, maar helaas niet voor je haar. Zout water trekt makkelijk vocht uit je haar waardoor het broos en droog aanvoelt.

crea_aveda-nutriplenish-collectie

De oplossing

Ben je van plan om naar het strand te gaan deze zomer? Maak je haar dan vast of steek het op om contact met zeewater te vermijden. Het is belangrijk dat je na het zwemmen je lokken goed uitspoelt met koud water. Reinig en verzorg je haar daarnaast met de intens hydraterende Nutriplenish™ collectie van Aveda. De producten zijn geformuleerd met natuurlijke superfoods als granaatappelolie en kokosolie die snel door het haar worden opgenomen voor een voedende, rijke hydratatie. Met twee verschillende formules, Nutriplenish™ Light voor fijn tot medium haar en Nutriplenish™ Deep voor medium tot dik haar, kies je zelf welke hoeveelheid hydratatie geschikt is voor je haar!

DE ZON

Zonnestralen zijn zowel goed als slecht voor je haar. Vitamine D, dat je voornamelijk krijgt door blootstelling aan de zon, laat je haar sneller groeien. Bovendien stimuleert het de aanmaak van keratine, de stof dat droog en pluizig haar weer kan herstellen. Aan de andere kant kan de zon er ook voor zorgen dat je haar (extra) uitdroogt.

crea_aveda-nutriplenish-conditioner-en-daily-moisturizing-treatment

De oplossing

Deze twee producten uit de Nutriplenish™ collectie zijn essentieel om je haar te beschermen tegen de zon: Nutriplenish™ Leave-In Conditioner, een lichte spray, en de Nutriplenish™ Daily Moisturizing Treatment, een weelderige crème. Beide bevatten ze Gember, een natuurlijk afgeleide UV-filter dat het haar beschermt tegen de uitdrogende effecten van de zon door UV-stralen te absorberen.

DE WIND

Wind kan je kapsel flink in de war brengen, waardoor je haar pluizig wordt en in de knoop raakt.

crea_aveda-nutriplenish-multi-use-hair-oil

De oplossing

Herstel en ontwar je in de war gebrachte coupe met enkele druppels Nutriplenish™ Multi-Use Hair Oil, een geconcentreerde olieblend die meteen elke haarstreng voedt en hydrateert voor een onweerstaanbare glans en een aanraakbare, zachte look.

HET ZWEMBAD

Heerlijk, die lange zomerdagen aan het zwembad! Je pept er helemaal van op, maar je haar krijgt het hard te verduren. Chloor houdt het zwembad schoon, maar het bevat ook bestanddelen die de natuurlijke oliën van je haar en hoofdhuid verwijderen. Het gevolg? Zichtbaar droog, broos haar dat makkelijk klit. Als je gekleurd haar hebt, kan je zelfs last krijgen van een groene schijn door de koperdeeltjes in het water. Moet je daarom het water vermijden? Welnee!

crea_aveda-nutriplenish-shampoo-en-conditioner

De oplossing

Neem zo snel mogelijk een douche met de Nutriplenish™ formule naar jouw keuze. De lichte formule is ideaal voor snel absorberende hydratatie. De rijkere formule is ideaal voor een intensere hydratatie doordat deze formule 50% meer plantaardige boters bevat.