Nieuws

image

14/10/2022

Flawless brows

Make-up trends komen en gaan, maar één ding staat vast: mooie, verzorgde wenkbrauwen geven vorm aan je gelaat. Niet iedereen is gezegend met weelderige wenkbrauwen van nature. Evy, Davy en Margot van ons fabulous team tonen jou hoe zij hun wenkbrauwen bijwerken.

BEKIJK DE TUTORIAL


image

VOOR EN NA EVY

Evy heeft van nature al heel mooie wenkbrauwen en werkt ze daarom nauwelijks bij. Ze is helemaal weg van de make-up producten van jane iredale. Eerst kamt ze haar wenkbrauwen met de Spoolie Brush om ze daarna bij te werken met de GreatShape Eyebrow Kit. Als afwerking gebruikt ze de PureBrow Gel om haar wenkbrauwen te fixeren.

image

VOOR EN NA DAVY

Davy’s wenkbrauwen zijn vol met een aantal oneffenheden in. Om ze bij te werken zweert hij bij de Micro Brow Pencil van Bobbi Brown. Hiermee kan hij haartje per haartje bijtekenen en zijn brows mooi in vorm brengen. Om het af te werken en ze te fixeren gebruikt hij de nieuwe Natural Brow Shaper van Bobbi Brown.

image

VOOR EN NA MARGOT

Margot werkt de vorm van haar dunnere, lichtere wenkbrauwen bij om ze meer in de verf te zetten en om haar gezicht meer dimensie te geven. Dit doet ze met de NARS Brow Perfector en de TOM FORD BEAUTY Brow Sculptor. Met korte, zachte stroken vult ze haar wenkbrauwen in voor een natuurlijk effect.