Nieuws

image

20/12/2022

Feestelijke make-up look

It’s time to get glammed up! Wie wil er nu niet stralen tijdens de eindejaarsfeesten? Katrien, make-up artist van Parfuma Antwerpen brengt een vleugje kerstsfeer naar je gelaat met deze feestelijke make-up look die je thuis zelf kan hercreëren.  

FABULOUS FACE
CONCEAL DON'T FEEL
stap-1-fabulous-facestap-2-conceal-dont-feel
Les Beiges Healthy Glow foundation van Chanel zorgt voor een glowy, gezonde teint. Dankzij de opbouwende dekking en de langhoudende formule blijft je huid 12 uur lang stralen. Exact wat we willen tijdens de feestdagen, toch?

Wil jij je imperfecties wegwerken of wil jij wat extra dekking op bepaalde plekken? De Bobbi Brown Skin Full Cover Concealer voelt gewichtloos aan en beweegt mee met gezichtsuitdrukkingen, dankzij een flexibele huidvriendelijke formule. TIP van Katrien: “Gebruik kleine, drukkende bewegingen om de concealer aan te brengen voor een natuurlijke finish.”

CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW FOUNDATION
BOBBI BROWN SKIN FULL COVER CONCEALER »
BRRRONZER
LET IT GLOW
stap-3-brrronzerstap-4-let-it-glow
Om wat warmte en vorm aan ons gelaat te geven, gebruiken we de besteller NARS Laguna Bronzing Cream. Deze crème bronzer blendt makkelijk en mooi in. Breng het aan met je vingers of een kwast met ronddraaiende bewegingen.

Aan een glamorous make-up look mag een highlighter niet ontbreken! De TOM FORD Shade & Illuminate Highlighting Duo geeft de look net dat magische tikkeltje extra voor een zekere je ne sais quoi. TIP van Katrien: “Bij highlighter is de ‘less is more’ regel zeker van toepassing. Wanneer je de highlighter in de spiegel op je gelaat kan zien, is het eigenlijk al te veel.”

NARS LAGUNA BRONZING CREAM »TOM FORD SHADE & ILLUMINATE HIGHLIGHTING DUO »
BEAUTIFUL BROWS
EYES ON STAGE
stap-5-beautiful-browsstap-6-eyes-on-stage
Natuurlijke, zachte brows zijn helemaal in. Gebruik de Diorshow On Set Brow om de wenkbrauwen een natuurlijke lift te geven en ze mooi in vorm te brengen. Deze brow mascara is heel handig in gebruik en bevat %90 ingrediënten van natuurlijke oorsprong.Voor de ogen starten we met de kleur ombré van het Dior Backstage Eyeshadow Palette Amber Neutrals. Dit gebruikt Katrien op Giulia’s buitenste ooghoeken en in de plooi van haar ogen. Hierdoor creëren we diepte en geven we vorm aan de ogen.
DIORSHOW ON SET BROW »DIOR BACKSTAGE EYES PALETTE
GLITZ & GLAM
FINISHING TOUCH
stap-7-glitz-glamstap-8-finishing-touch
De prachtige koper kleur Red Copper brengen we aan over heel het ooglid. De glitters in de oogschaduw en de kleur zullen ervoor zorgen dat je ogen écht stralen en mooi opvallen. Dé blikvanger van je look.

Om de look af te werken, gebruiken we de kleur Smokey Brown van het Dior Backstage Palette op de plek waar je normaalgezien je eyeliner zou plaatsen. Dit verlengt en zet ze extra in de kijker. TIP van Katrien: “Breng deze kleur ook aan op je onderste wimperlijn voor een complete afwerking.”

DIOR BACKSTAGE EYES PALETTE DIOR BACKSTAGE EYES PALETTE
stap-9-extra-kleur-op-de-wangenDe Glow Time Blush Stick van jane iredale brengt een mooie kleur op je wangen. Ze zijn makkelijk aan te brengen en geven een mooie, subtiele tint.

TIP: Je kan ze ook als lipstick gebruiken!

JANE IREDALE GLOW TIMLE BLUSH STICK »