Nieuws

image

Dit zijn onze SPF favorieten voor huid en haar

Wanneer de zon schijnt, willen we er volop van genieten. Maar daarbij is dagelijkse zonnebescherming essentieel. We moeten onze huid het hele jaar door beschermen en is dus ook deze zomer SPF-bescherming extra belangrijk. En onthoud: frequent smeren is “the KEY” tot onbezorgd zonplezier. Of je nu op zoek bent naar een zonnebrandolie, -crème of -spray, we’ve got you covered. Dit zijn onze SPF favorieten voor huid en haar, zodat jij deze zomer ongestoord van het goede weer kan genieten.

crea_coola-classic-sunscreen-spray-spf50

Bescherming voor je lichaam én aandacht voor het milieu? Met COOLA’S Classic Sunscreen Spray SPF50 met een verfrissend Guava Mango geurtje geniet je langdurig en veilig van de zon. Deze Farm to Face®-formule bestrijdt vrije radicalen, voedt de huid én is waterbestendig!

crea_hair-rituel-by-sisley-le-fluide-protecteur-cheveux

Je haar kan erg uitdrogen door de zon. Gebruik daarom de Fluide Protecteur Cheveux van Hair Rituel by Sisley. Na het aanbrengen vormt deze spray een beschermend laagje tegen de schadelijke effecten van de zon, de zee en zwembadwater. Natuurlijk, gekleurd of gebleekt haar met highlights behoudt zijn unieke kleur en ruikt daarnaast ook nog een naar citrus!

Kan je niet tegen het plakkerige gevoel van een zonnecrème? Dan is de Lancaster Sun Beauty Satin Dry Oil SPF50 misschien wel iets voor jou. Deze zonneolie versmelt met je huid voor een optimale bescherming zonder dat het een vettig laagje achterlaat op je huid. Dankzij zijn satijnachtige finish ziet je huid er meteen ook prachtig bruin uit!

crea_lancaster-sun-beauty-satin-dry-oil-spf50

Wat écht niet mag ontbreken in je make-up tas is de Powder Me SPF30 van jane iredale! Dit luchtig poeder met een hoge zonnebeschermingsfactor is de ideale finishing touch om over je make-up aan te brengen. Ook je lichaam en hoofdhuid zijn snel beschermd met de navulbare borstel. Ben je al verbrand? Dan helpt dit poeder om je huid te kalmeren en verzachten!

crea_jane-iredale-powder-me-spf30
crea_comfort-zone-sun-soul-stick-spf50

Heb je liever geen ‘zonnebrandhanden’? Gebruik dan een zonnebrandstick zoals de Sun Soul Stick SPF50 van Comfort Zone. De onzichtbare, gladde, waterbestendige structuur is makkelijk om aan te brengen op je gezicht, lichaam en lippen zonder dat je vingers onder de zonnecrème zitten. Het handige miniformaat maakt hem je ideale reisgenoot voor onderweg!

crea_jane-iredale-lip-drink-lip-balm

We durven het wel eens vergeten, maar ook onze lippen hebben zonbescherming nodig wanneer je er op uit trekt! De huid op je lippen is erg gevoelig en kan dus verbranden. Niemand wil pijnlijke en uitgedroogde lippen, voed en hydrateer ze daarom met de Lip Drink Lip Balm SPF15 van jane iredale. Deze verfrissende balsem in leuke tintjes beschermt je lippen en geeft ze een prachtige glans!

Ook je foundation kan extra bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen. Combineer de Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 met je favoriete SPF dagcrème. Deze waterproof, zweet-en vochtbestendige foundation laat je huid ademen en blijft kleurecht. Minerale poeders helpen je daarnaast om overtollige olie en glans weg te werken.

crea_bobbi-brown-skin-long-wear-weightless-foundation-spf15

SPF opnieuw aanbrengen doorheen de dag als je make-up op hebt? Het kan! Met de Mesoestetic Mesoprotech Antiaging Facial Sun Mist SPF50 bescherm je je gelaat doorheen de dag, ook als je make-up op hebt. Hij is geschikt voor alle huidtypen en maakt de huid steviger. Dit handige formaat past perfect in je handtas en is ideaal om onderweg mee te nemen.

crea_mesoestetic-mesoprotech-antiaging-facial-sun-mist-spf50