Nieuws

image

24/11/2023

Dit zijn de leukste (en budgetvriendelijke) kerstcadeaus

YES! De feestdagen komen er weer aan en dat betekent… cadeautjestijd! Ben jij op zoek naar superleuke kerstcadeaus en heb je een bepaald budget voor ogen? Say no more! Wij selecteerden voor jou onze beste beauty kerstcadeaus binnen verschillende budgetcategorieën, want een geweldig kerstcadeau hoeft niet altijd een fortuin te kosten.

PURE VERWENNERIJ ONDER DE €30

crea_marie-stella-maris-rock-roses-fragrance-sticks-500ml

Marie-Stella-Maris Rock Roses Fragrance Sticks

Fragrance sticks zijn een echte klassieker onder de kerstcadeaus. Je kent sowieso wel iemand die het al eens cadeau gedaan heeft. Want geef nu toe, wie houdt er nu niet van een zalige geur in huis? Deze luxe stokjes met een heerlijke florale, verleidelijke geur blijven 3 tot 6 weken ruiken en dit non-stop.

crea_juliette-has-a-gun-not-a-shower-gel

Juliette has a gun Not a Shower Gel

Ken je het gevoel dat je je soms wilt douchen in je favoriete parfum? Vanaf nu kan dat gewoon! Juliette has a gun maakte van zijn iconische geur Not a Perfume een douchegel voor een heerlijk geurende en zijdezachte douche-ervaring. Een origineel én handig cadeau, ideaal als je het ons vraag!

A TOUCH OF HAPPINESS ONDER DE €50

IOAN Extra Sun Instant Tanning Drops

Geef een sunkissed look cadeau deze feestdagen. Met slechts één druppel Extra Sun heb je ogenblikkelijk een glowy bronzed teint. Het perfecte geschenk voor diegene die altijd snakt naar een zonvakantie.

crea_ioan-sun-instant-tanning-drops

Skin Expertise Parfuma Huidanalyse

Ga voor een origineel geschenk en geef een huidanalyse bij Skin Expertise Parfuma voor Kerstmis. Na een uitgebreide en grondige analyse van de huid wordt een op maat gemaakt verzorgingsplan opgesteld. Je geeft dus niet enkel een huidanalyse, maar ook een gezondere huid cadeau. En dat is van onschatbare waarde.

crea_skin-expertise-huidanalyse

GIFTS TO LOVE ONDER DE €100

crea_revitalash-revitalash-advanced

Revitalash Revitalash Advanced

Hét ideale cadeau voor zij die dromen van volle, lange wimpers. Dit serum zit boordevol verzorgende, natuurlijk ingrediënten die de wimpers beschermen tegen broosheid en die de hydratatie, flexibiliteit en glans verbeteren. Geef een lashlift at home cadeau!

crea_oribe-hair-alchemy-strenghtening-masque

Oribe Hair Alchemy Strengthening Masque

Een ‘good hair day’ is altijd een goed idee om cadeau te doen! Het Hair Alchemy Strenghtening Masque blaast opnieuw leven in je haar, maakt je lokken sterker en herstelt de elasticiteit waardoor het minder snel afbreekt en langer kan groeien. No more bad hair days voor Kerst!

LUXURY GIFT GIVING BOVEN €100

Silk’n Facetite Revive

Wil je ze écht van hun sokken blazen? Geef dan de Facetite Revive cadeau. Bye bye rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes. Het apparaat is volledig veilig om thuis te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen en heeft een prachtige huid als resultaat. Een geweldig cadeau als je het ons vraagt.

crea_silkn-face-tite-revive

Byredo Desert Dawn Eau de Parfum

Met een parfum scoor je gegarandeerd met de feestdagen! Desert Dawn van Byredo is een heerlijk verleidelijke mix van zoete specerijen, sandelhout, cederhout en vetiver voor een zalige geurbeleving. De fragrance lovers zijn hier ongetwijfeld dol op.

crea_byredo-desert-dawn-eau-de-parfum