Nieuws

image

De ultieme Vaderdag cadeaugids voor jouw held

De dag waarop we onze grote helden eens goed in de watten leggen komt eraan: Vaderdag. Maar het perfecte cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Onze papa's verdienen enkel het beste en daarom hebben wij voor jou een top 8 gemaakt van onze favoriete Vaderdag cadeaus bij Parfuma.

crea_jean-paul-gaultier-le-beau-paradise-garden-eau-de-parfum

Jean Paul Gaultier Le Beau Paradise Garden Eau de Parfum

Voor papa’s die houden van een geur die uitblinkt in mannelijkheid, is Le Beau Paradise Garden van Jean Paul Gaultier de ideale geur. Noten van kokoswater en sandelhout bedwelmen de zintuigen. De toevoeging van groene vijgen en verse munt zorgt voor een verrassende twist. Dit eau de parfum is net zo verleidelijk als de verboden vrucht!

crea_bumble-and-bimble-seaweed-scalp-scrub

Bumble and bumble Seaweed Scalp Scrub

Gebruikt je vader vaak haargel? Geef hem dan de Seaweed Scalp Scrub cadeau! Deze luchtige scrub voor de hoofdhuid reinigt, zuivert én haalt de achtergebleven restjes gel weg voor een fris en schoon gevoel. Bovendien geeft het zijn haar een zachte glans. Bumble and bumble has got his back!

The Grey Cleansing and Shaving Mousse

Je kent het vast wel. Je geeft je papa een zoen op de wang en voelt dat bekende stekeligegevoel van stoppels. Dit is niet enkel voor ons vervelend, maar ook voor hem! De multifunctionele Cleansing and Shaving Mousse van The Grey is een reinigend schuim dat verandert in een ultrazachte, hydraterende scheermousse voor een gladde scheerbeurt.

crea_the-grey-cleansing-and-shaving-mousse

Shiseido Men Total Revitalizer Cream

Het is nooit te laat om zijn huid weer te laten stralen! Met de Shiseido Men’s Total Revitalizer Cream wordt zijn huid meteen gerevitaliseerd. Deze krachtige anti-aging crème beschermt de huid tegen de vijf belangrijkste tekenen van veroudering. Bovendien wordt de formule snel geabsorbeerd zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Het is pure verwennerij!

crea_shiseido-men-total-revitalizer-cream
crea_goldfield-banks-silky-woods-elixir-eau-de-parfum

Goldfield & Banks Silky Woods Elixir Eau de Parfum

Silky Woods Elixir van Goldfield & Banks is een heerlijke creatie van groene en houtachtige aroma’s. Dit luxueuze en sensuele parfum gemaakt met Australisch agarhout, vijg, saffraan, orris en stroperige balsem is een waar genot voor de zintuigen!

crea_molton-brown-infusing-eucalyptus-bad-douchegel

Molton Brown Infusing Eucalyptus Bad & Douchegel

Een snelle douche of een heerlijk bad nemen wordt nog leuker met de Molton Brown Infusing Eucalyptus Bad & Douchegel. Eucalyptus stimuleert namelijk de zintuigen en zorgt voor een instant goed humeur!

Mesoestetic Genesis Flash behandeling

Doe eens een behandeling bij Skin Expertise Parfuma cadeau! Laat je papa in de watten leggen met de Genesis Flash behandeling van Mesoestetic. Deze spectaculaire gelaatsbehandeling is ideaal tegen tekenen van veroudering en is super ontspannend.

crea_mesoestetic-genesis-flash-behandeling-patrick

Pronails Anti-Ageing Hand Spa Mask

Ben je op zoek naar een kleinigheidje voor Vaderdag? Dan is het Anti-Ageing Hand Spa Mask van Pronails super leuk om te geven. Het zit boordevol actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine die de huid een boost geven, de huidbarrière versterken, ontstekingen verminderen … 20 minuten ultieme ontspanning gegarandeerd!

crea_pronails-anti-ageing-hand-spa-mask