Nieuws

image

24/2/2023

De ultieme Byredo shopping guide

Waarom we houden van Byredo en jij ook zal doen? Het Zweedse merk onderscheidt zich van honderden geuren in de parfumwereld door hun vertrouwd karakter met een onverwachte twist. In welke stemming jij ook bent, Byredo heeft er een perfecte geur voor! Ons hart hebben ze al lang gestolen, maar na het ruiken van deze 5 toppers, het jouwe ook!

Bibliothèque Eau de Parfum

Als je van intense geuren houdt… Bibliothèque is een houtachtig parfum geïnspireerd door de geur van, je kan het al raden, een bibliotheek! Een krakend hout, de geur van oude boeken… . Het is jouw trip down memory lane met geurnoten van leer, patchoeli en vanille.

image
image

Rose Of No Man's Land Eau de Parfum

Als je van klassieke geuren met een twist houdt... Rose of No Man's Land omhult je in de verfijnde geur van rozen, een echte favoriet in de parfumwereld! Noten van roze peper, frambozenbloesem en witte amber maken dit sensuele maar frisse parfum eeuwig optimistisch. Een geur vol kostbare schoonheid die intens betoverend is!

Bal d'Afrique Eau de Parfum

Als je van warme, romantische geuren houdt… dan is Bal d’Afrique op je lijf geschreven. Het is de passie voor Afrika en de buitengewone fascinatie voor het Parijs in de jaren ’20 dat ervoor zorgde dat deze expressieve geur met noten van neroli, Afrikaanse goudsbloem en cederhout gecreëerd werd. Een unieke mengeling van avant garde en cultuur!

image
image

Blanche Eau de Parfum

Als je van zachte geuren houdt... Blanche is een icoon in de Byredo collectie! Het is sober en minimalistisch zoals de kleur wit en doet je denken aan frisse lakens in de ochtendzon. De geur is puur en eenvoudig, maar de zachte warmte van sandelhout en muskus zorgen ervoor dat je het de hele dag door wil dragen, zeker in de zomer!

Gypsy Water Eau de Parfum

Als je van lichte, frisse geuren houdt... Gypsy Water is een denkbeeldige verheerlijking van de nomadische levensstijl. De geur van aarde, groene bossen en kampvuren doet je dromen van vrijheid die je volop in de natuur wil spenderen. Laat je bevrijden door zijn aromatische noten van bergamot, citroen en houtachtige dennennoten.

image

MEER BYREDO GEUREN

image