Nieuws

image

De perfecte zomerse krullen met Oribe

Wil je graag mooie, volle krullen deze zomer, maar is jouw prachtige coupe waar je een uur aan hebt gewerkt al verdwenen vanaf het moment dat je naar buiten stapt? Oribe to the rescue! Stefanie, van het Parfuma Team, toont je de juiste styling producten die ervoor zorgen dat je de hele dag geniet van volumineuze lokken!

BESCHERM TEGEN HITTE

Gebruik altijd een heat protectant zoals de Foundation Mist als je gaat werken met een stijltang of krultang. “Ik ben erg fan van deze aangezien je het kan gebruiken wanneer het haar al droog is en dus ook om de look op te frissen doorheen de dag. Deze beschermt niet alleen, maar voorkomt ook statisch haar én het geeft een mooie glans.”

ORIBE SIGNATURE FOUNDATION MIST »

zet een losse krul met een stijltang

Ga voor zachte, nonchalante krullen door een stijltang te gebruiken. “Hou de stijltang verticaal voor een zachte krul. Ik glijd de stijltang als het ware door de lok die ik wil krullen. Aan de punten los ik de stijltang een beetje, om zo dat nonchalante effect te creëren.”

extra glans & hydratatie

“Na het krullen ga ik graag nog eens door het haar met de Gold Lust Nourishing Hair Oil. Deze olie versterkt, verzacht en voedt het haar.” Een echte musthave voor gezond uitziende, glanzende krullen dus!


ORIBE GOLD LUST COLLECTIE »

VOEG TEXTUUR & LIFT TOE

“Voor wat extra textuur en lift aan de aanzet en lengten gebruik ik de bestselling Oribe Dry Texturizing Spray. Een onmisbaar product voor extra volume. Deze absorbeert ook olie bij de haarwortels zodat je extra lang kan genieten van je gestyled haar!”

ORIBE SIGNATURE DRY TEXTURIZING SPRAY »

EXTRA HOLD

“Om de look af te werken, gebruik ik graag de Superfine Hair Spray, een pure, moderne haarlak met medium hold. Deze houdt het haar in model zonder de lokken dof te maken of te verharden.” Zo geniet je de hele dag van prachtige, zomerse krullen!

ORIBE SIGNATURE SUPERFINE HAIR SPRAY »

MEER ADVIES NODIG?

Kom langs bij Parfuma Antwerpen voor meer advies over haarverzorging of Oribe. Stefanie staat voor je klaar, met haar eerdere ervaring als kapster, om je te adviseren in de producten die perfect bij jouw haartype passen! Als Make- Up Artist kan je uiteraard ook bij Stefanie terecht voor make-up advies. Zien we je daar?



BEKIJK DE TUTORIAL

HEB JIJ DEZE ORIBE MUSTHAVES AL GESPOT?


ORIBE - MOISTURE & CONTROL
DEEP TREATMENT MASQUE

 

ORIBE - BRILLIANCE & SHINE
SHAMPOO

 

ORIBE - BRIGHT BLONDE
SUN LIGHTENING MIST

 

ORIBE - SERENE SCALP
THICKENING TREATMENT SPRAY