Nieuws

image

De 8 mooiste valentijnscadeaus voor hem

Wil je graag je partner in de watten leggen voor Valentijn, maar heb je geen inspiratie? Volg deze gift guide voor hem en ontdek de musthaves van Acqua di Parma, Aveda, TOM FORD, The Grey en nog veel andere merken. Zo vind je zeker het ideale geschenk waar zijn hart sneller van slaat.

crea_the-grey-3-in1-face-cream

The Grey 3 In 1 Face Cream

Snel en efficiënt, precies waar de meeste mannen naar op zoek zijn. De 3 In 1 Face Cream van The Grey minimaliseert zichtbaar tekenen van veroudering op het gezicht, de nek en de ogen voor een jeugdige huid. Want welke man gebruikt nu graag té veel producten?

crea_aveda-invati-men-scalp-revitalizer

Aveda Invati Men Scalp Revitalizer

De Invati Men Scalp Revitalizer van Aveda is ideaal voor vriendjes die last hebben van fijn of dunner wordend haar. Deze leave-in behandeling verdikt het haar direct bij de haarwortels, terwijl de formule ook haaruitval vermindert. Het gebruik is simpel: dagelijks één keer rechtstreeks op de hoofdhuid aanbrengen, zachtjes inmasseren en klaar!

Maude Burn Massagekaars no. 2

Zin in een spannende avond samen? Verras je lief met de Burn Massagekaars van Maude voor een intieme en opwindende massage. De warme olie bevat hydraterende oliën die de huid verzorgen. Bonuspunten voor de heerlijke geur van roze peper en gurjun balsem.

crea_maude-burn-massage-candle-no2

TOM FORD Oud Minérale Eau de Parfum

Een parfum mag niet ontbreken op dit lijstje van valentijnscadeaus voor hem. Oud Minérale Eau de Parfum van TOM FORD zal je vriend absoluut plezieren! Het is een rokerige, sensuele, en bovenal heerlijke mannengeur. Iets voor hem?

crea_tom-ford-oud-minérale-eau-de-parfum
crea_acqua-di-parma-barbiere-soft-shaving-cream

Acqua di Parma Barbiere Soft Shaving Cream

Verras hem deze valentijn met een geweldig cadeau voor zijn baard. Acqua di Parma’s Barbiere Soft Shaving Cream voelt zacht aan zodat zijn scheermes soepel over de huid glijdt voor een nauwkeurige scheerbeurt. De formule met ingrediënten als hyaluronzuur en granaatappelolie heeft daarnaast ook een hydraterende en verfrissende werking. Deze mag hij absoluut niet missen!

crea_tom-ford-oud-wood-all-over-body-spray

TOM FORD Oud Wood All Over Body Spray

Is jouw valentijn verzot op een specifiek parfum? In plaats van je lief een reserve-exemplaar te geven, kan je hem ook eens verrassen met een body spray van deze geurlijn. Eén van onze favorieten? De Oud Wood All Over Body Spray van TOM FORD.

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel Bad & Douchegel

Parfuma vindt de geuren van Molton Brown allemaal even heerlijk, en als je nog zoekt naar een cadeau voor hem deze valentijn raden we je aan om Coastal Cypress & Sea Fennel Bad & Douchegel te kiezen!

crea_molton-brown-coastal-cypress-sea-fennel-bad-douchegel-300ml

Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF30

Lopen, voetballen, fietsen, of misschien beoefend hij ze wel allemaal. Het is haast onmogelijk om je vriend bij te houden (tenzij je zelf ook een fervente sportliefhebber bent). Geef hem de Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF30. Deze mist is specifiek ontworpen om hem te beschermen tijdens intense workouts en zweterige activiteiten.

crea_lancaster-sun-sport-cooling-mist-spf30