Nieuws

image

De 5 beste mascara's volgens onze MUA, Yati

Eén van de meest gestelde vragen door klanten in onze winkels: Wat is nu dé beste mascara? Om hier een antwoord op te geven, testte Yati, onze NARS Make-up Artist bij Parfuma Antwerpen, 5 verschillende mascara's. Zo kom jij snel te weten welke mascara het best voor jou zal werken!


ZONDER MASCARA

 

MET CLINIQUE LASH POWER

 

















Wat Yati zo fijn vindt aan de Clinique Lash Power Mascara? "Ik heb van mezelf niet erg lange wimpers, waardoor ik snel knoei met mascara. Dit borsteltje is ultra fijn en zo kan ik gemakkelijk alle wimpers een laagje geven zonder dat ik overal vlekken heb." Geen knoeiboel, dus, maar wél een natuurlijke look die de hele dag blijft zitten dankzij zijn waterproof formule.



ZONDER MASCARA

 

MET GIORGIO ARMANI EYES TO KILL MASCARA

 
















 


Volgens Yati is dit dé mascara als je op zoek bent naar een verlengend effect. "Zien jullie dat? Mijn wimpers zijn opeens een stuk langer! De Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Classico mascara heeft echt dat extensie effect waardoor ik meteen een verleidelijke en open blik heb." Een must-have, dus!



ZONDER MASCARA

 

MET NARS CLIMAX MASCARA

 
















 


"De NARS Climax Mascara is al van het begin een favoriet bij velen van mijn klanten." Deze mascara kan volgens Yati, écht alles. "Hij krult mijn wimpers goed, geeft veel volume én ze zijn intens zwart." Het ideale product voor een dramatische ooglook.



ZONDER MASCARA

 

MET BOBBI BROWN SMOKEY MASCARA

 
















 

De Bobbi Brown Smokey Eye Mascara is een echte best-seller bij Parfuma. "Dit product maakt mijn wimpers zichtbaar dikker en intens zwart. Ik zie er meteen wakkerder uit!" Het borsteltje is zo gemaakt dat je gemakkelijk vanaf de wortel tot het uiteinde van de wimper kan doorkammen. Jouw perfecte partner-in-crime voor een smokey look!



ZONDER MASCARA

 

MET SHISEIDO CONTROLLEDCHAOS MASCARA

 

















"De Shiseido ControlledChaos MascaraInk mascara is echt tof voor de lente! Ik koos voor Emerald Energy omdat dit mijn wimpers een mooie tint geeft zonder dat dit té is. In 2020, it's all about color!" Naast de levendige tinten zorgt dit product ook voor veel volume en is hij volledig flake-proof!