Nieuws

image

9/10/2023

Beauty en steun tijdens borstkankermaand

Oktober straalt in het teken van borstkanker, en bij Parfuma zijn we toegewijd aan deze belangrijke zaak. Als ons fabulous team voor 95% uit vrouwen bestaat, raakt borstkanker ons diep.

Kankerbehandelingen kunnen diverse effecten hebben op ons lichaam, en een veelvoorkomende bijwerking is veranderingen in de huid. In dit artikel richten we ons op de beauty producten die je kan en mag gebruiken tijdens de chemo om je een mooi gevoel te geven.

HUIDZORGEN TIJDENS EEN CHEMOBEHANDELING

» Droge huid.
» Huiduitslag en roodheden.
» Verandering in pigmentatie.
» Gevoeligere huid.

HOE KAN IK MIJN GEVOELIGERE HUID BEST VERZORGEN?

WELKE MAKE-UP MAG IK GEBRUIKEN TIJDENS DE BEHANDELING?

Als je huid extra gevoelig is, overweeg dan minerale make-up. Deze formules zijn vaak vrij van irriterende ingrediënten en kunnen een zachtere optie zijn.

WELKE GELAATSBEHANDELING KAN IK DOEN?

comfort-zone-remedy-soothing-behandeling

Comfort Zone Remedy Soothing | 70min

Deze kalmerende en versterkende behandeling vermindert roodheid, jeuk en irritatie, speciaal ontworpen voor je gevoelige, droge huid. Gun jezelf en je huid de rust die het verdient en geniet van een veerkrachtige huid die straalt.

BOEK JE BEHANDELING »

WIJ STAAN AAN JE ZIJDE

Ons team van toegewijde beauty- en huidexperts is er om je te begeleiden bij je huidverzorging tijdens deze uitdagende periode. Ons persoonlijke advies is afgestemd op jouw behoeften, zodat je je weer zelfverzekerd en mooi kunt voelen. We bieden de juiste behandelingen, verzorgingsproducten en make-up advies om je te ondersteunen.