Nieuws

image

31/3/2023

8 attente cadeautjes voor de gastvrouw

Ben je uitgenodigd voor een communiefeest, lentefeest, suikerfeest of misschien een lekkere paasbrunch? Met een leuke attentie bedank je de gastvrouw voor de goede zorg en haar gastvrijheid. Een bloemetje en een goede fles wijn heb je al snel mee uit de winkel, maar deze 8 cadeaus zijn minstens even attentvol én een pak leuker!

crea_marie-stella-maris-voyage-vétiver-hand-geschenkset

Op zoek naar een cadeau waar je altijd mee scoort? Geef haar dan de Voyage Vétiver Hand Geschenkset van Marie-Stella-Maris. Deze luxe geschenkset bestaat uit een handzeep en handlotion van hun nieuwe geur, Voyage Vétiver. Geïnspireerd door de kust en haar zilte zeewind brengt dit cadeau een buitengewoon verslavende ervaring met zich mee. Én het is een echte eye-catcher in de keuken of badkamer!

crea_jo-malone-london-lime-basil-mandarin-home-geurkaars

Een geurkaars is misschien een klassieker, maar nog steeds onovertroffen als je het ons vraagt. De Lime Basil & Mandarin Home Geurkaars van Jo Malone London brengt een tropisch briesje in iedere ruimte. Het aroma van vers geplukte limoenen en de kruidige geur van basilicumbladeren vormt een oase van rust. Alles lijkt er mooier en gezelliger van te worden!

Utopisch. Stralend. Zonnig. Molton Browns Flora Luminare Body Lotion is geïnspireerd op de natuurlijke pracht van Tahiti en brengt dit tropisch paradijs rechtstreek naar de huid. Deze heerlijke geur met zonnige tonen van oranjebloesem, ylang-yang, jasmijn en roos doet je denken aan warm zonlicht dat door palmboombladeren danst op parelwitte stranden. Haar poëtische belofte na een eindeloze dag.

crea_molton-brown-flora-luminare-body-lotion

Het geluid van stromend water, de betoverende geur van bloemen… Acqua di Parma’s La Casa Sul Lago Room Diffuser verandert de kamer in een tuin van rust. Net als frisse lucht betoverd deze geur je met een mix van ochtenddauw, bloemblaadjes en aquatische noten. Deze geurstokjes zijn hartstikke leuk om te geven én te krijgen!

crea_acqua-di-parma-la-casa-sul-lago-room-diffuser
crea_ateliers-des-ors-pink-me-up

Bij een leuke gelegenheid hoort een minstens even leuk parfum! Pink Me Up van Atelier des Ors is een ode aan al de vreugde dat het leven te bieden heeft. Deze fascinerende, speelse geur combineert de delicatesse van champagne met bloemige noten en verleidelijke muskus. Het is een bel van plezier die haar zintuigen zal prikkelen en haar hart zal verwarmen!

crea_the-coucou-club-coucou-power-face-roller

Is ze verslaafd aan alles wat met beauty te maken heeft? Geef haar dan de Power Face Roller van The Coucou Club cadeau. Deze alles-in-één gezichtsverzorgingstool met drie afneembare koppen ontspant de spieren, verlicht spanning in het gezicht en verbetert de bloedstroom in minder dan 5 minuten! Met andere woorden: de ideale ontspanning na een lange, stressvolle dag.

De heerlijk hydraterende Lip Drink Lip Balm van jane iredale geeft haar lippen, de hele dag lang, een verzorgende glow én beschermt ze. Ze zijn verkrijgbaar in vier leuke kleurtjes, hebben een verfrissende citroensmaak en het bevat een SPF 15 zonbescherming! Good to know: de lippenbalsem wordt aanbevolen als een effectieve zonbescherming door het Skin Cancer Foundation.

crea_jane-iredale-lip-drink-lip-balm

Soms is makkelijk meer dan genoeg. De maskers van Magicstripes zijn snel in gebruik, voldoen aan de eisen van verschillende huidtypes én bieden een oplossing voor elk soort probleem. Voor drukbezette mensen die op zoek zijn naar een handig SPA-on-the-go moment is dit het ideale cadeau!

crea_magicstripes