Nieuws

image

6 ultieme beauty musthaves die meer kunnen dan je denkt

Hoe bespaar je ruimte in je badkamerkast of handtas? Door multi-use producten te gebruiken natuurlijk! We delen met jou 6 musthaves waarvan je niet wist dat ze voor meerdere zaken kunnen dienen!


PARFUM + VERZORGING »

    

Je haar goed laten ruiken en tegelijkertijd voeden? Dan is deze Jo Malone London Hair Mist écht iets voor jou. Dankzij de arganolie en vitamine B ziet je haar er meteen gezonder en zachter uit.  Een ultieme musthave om je Jo Malone London parfum nog intenser te maken.



LICHAAM + HAAR

    

De Regenerating Oil van Christophe Robin, op basis van 100% natuurlijk oliën, voedt niet alleen het haar maar ook het lichaam. Cactusvijgzaag herstelt terwijl rijstolie en zoete amandelolie beschermt, verzorgt en verzacht.

 

ZELFBRUINER + VERZORGING »

   

Niet veel tijd om aan jouw bruine teint te werken?
Dan is The Butter van TAN-LUXE een goede oplossing. Deze werkt als een body lotion, maar geeft je huid ook een subtiele, gebruinde tint. Het gemak van een body lotion en
het resultaat van een zelfbruiner! 

OOGSCHADUW + BLUSH »

    

Bespaar ruimte in jouw make-up tasje met deze jane iredale Bronzer in Sunbeam. Gemakkelijk te gebruiken als blush, bronzer, oogschaduw, highlighter,... You name it! De tinten gebruik je individueel of meng je door elkaar.
Ideaal voor een dagelijkse, snelle look.
 

BLUSH + LIPSTICK »

   

Een musthave voor in je handtas: de NARS Multiple.
Ideaal voor een subtiele tint op de ogen, lippen én wangen.
De formule smelt gemakkelijk in de huid en geeft je
meteen een frisse blik.


AFTERSHAVE + VERZORGING »

   

Wist je dat Environ's bestselling Antioxidant Gel ook
voor mannen een heel fijn product kan zijn? Vooral als je een gevoelige huid hebt of na het scheren last van roodheden of irritatie hebt, is dit een musthave! Dankzij de antioxidanten in deze gel is de huid meteen gekalmeerd.