Nieuws

image

19/1/2024

5 onmisbare essentials voor een droge huid

Heb je een droge huid of merk je dat je huid tijdens koude dagen veel droger aanvoelt dan in andere seizoenen? Dit kan behoorlijk vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende producten die ervoor zorgen dat je huid een stuk comfortabeler voelt. Dit zijn onze onmisbare essentials voor een droge huid.

1 OLIE MET EEN GLOW

crea_la-mer-the-renewal-oil

La Mer The Renewal Oil

Tijdens de winter heeft je huid behoefte aan extra hydratatie. De Renewal Oil, doordrenkt met de Miracle Broth™ en rijke oliën, herstelt de natuurlijke glans van je huid en ondersteunt de celvernieuwing. Gebruik het voor, in of over je crème of foundation voor een stralende look. Extra: ook goed voor je lichaam, haar en nagelriemen.

2 INTENSIEVE HYDRATATIE

crea_dermalogica-intensive-moisture-balance-50ml

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Een ware dorstlesser voor je huid! Deze vochtinbrengende crème, verrijkt met voedende lipides en hyaluronzuur, hydrateert tot wel 10 lagen diep. Hij verheldert en versterkt je huidbarrière zonder een vettig gevoel achter te laten.

3 WEELDERIGE MASKERMOMENTEN

crea_annayake-plumping-and-nourishing-mask

Annayake Plumping and Nourishing Mask

Verwen je huid tweewekelijks met het Plumping and Nourishing Mask van Annayake. Dit masker zit boordevol antioxidanten en biedt voeding, hydratatie en revitalisatie. Het herstelt de elasticiteit en soepelheid van je huid.

4 LICHAAMSLIEFDE

crea_environ-body-essentia-vitamin-a-c-e-body-oil

Environ Body EssentiA Vitamin A, C & E Body Oil

Vergeet je lichaam niet! Tijdens de koude maanden heeft je lichaam ook wat extra aandacht nodig. De Body EssentiA Vitamin A, C & E Body Oil hydrateert en herstelt je lichaam. Breng het aan na het douchen voor een zalig, gehydrateerd gevoel.

5 PERSOONLIJKE GELAATSBEHANDELING

crea_mesoestetic-age-element-behandeling

Age Element | 70 min

Gun jezelf regelmatig een op maat gemaakte gelaatsbehandeling speciaal ontworpen voor jouw unieke huidconditie. De sleutel tot een stralende, gezonde en jeugdig ogende huid. Naast de opmerkelijke resultaten biedt het een luxueuze spa-ervaring en zal je al na de eerste sessie een zichtbare verbetering opmerken.