Nieuws

image

5 minute summer makeup look

Op vakantie houden we het graag fris en luchtig, maar willen we er toch op ons best uitzien met een leuke make-up look. Stefanie, make-up artist bij Parfuma Antwerpen, toont je hoe jij in slechts 5 minuten je teint kan doen stralen, zodat jij picture perfect op je vakantiekiekjes staat.

POP OF PINK

Wees niet bang van een beetje kleur,
we herhalen, wees niet bang van een beetje kleur.
De frisse koraalkleur van de NARS Liquid Blush in de
kleur Torrid zorgt voor een leuke pop of color. Ga je liever voor een roze kleur, dan is de Orgasm Blush van NARS perfect. TIP van Stefanie: “Voor een natuurlijker effect
kan je de blush met je vinger aanbrengen.
Dit geeft nóg wat extra glow.”

 

NARS LIQUID BLUSH 'TORRID' »

GOLDEN GLOW

De zomer zou de zomer
niet zijn zonder een gebronsde gloed op
onze snoet. De Matte Radiance Baked Powder van
Laura Mercier is de ideale, naturelle bronzer voor tijdens de zomer. Hij geeft een mooie, zomerse glow die je een stralende sunkissed gloed geeft. Breng hem aan onder je jukbeenderen en op je voorhoofd om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren.

 

LAURA MERCIER MATTE RADIANCE BAKED POWDER »

SHINE BRIGHT

Zet je ogen in de kijker met een subtiele
rozé gouden tint over heel je ooglid. Ideaal voor
een zachte, zomers make-up look. Werk daarna af met je favoriete mascara. TIP van Stefanie: “Wil je toch wat extra diepte en dimensie aan je look geven? Breng dan een iets donkerdere kleur aan in je buitenste ooghoeken. Dit brengt de look helemaal samen.”

 

LAURA MERCIER CAVIAR STICK 'NUDE ROSE' »

BRUSHED-UP BROWS

Om de look zo natuurlijk mogelijk
te houden, gaan we voor fluffy, zachte, maar toch
volle wenkbrauwen. Met de Phyto-Sourcils Fix van Sisley zien jouw brows er in no-time flawless uit. Al wat je moet doen, is je wenkbrauwen met een opwaartse beweging 'kammen'. Heb je graag een voller effect? Ga dan voor de getinte variant in de juiste kleur.

 

SISLEY PHYTO-SOURCILS FIX »


BEKIJK DE TUTORIAL