Nieuws

image

5/5/2023

3 stralende make-up looks van 3 Parfuma generaties

Van frisse pasteltinten tot levendige blushes en fel roze lippen. De lente is het ideale seizoen om je make-uproutine een flinke opfrisbeurt te geven. Voor deze make-up look kroop onze enige echte Managing Partner Caroline voor de camera, samen met haar dochter Emilie en haar mama Mibeth voor 3 tijdloze, stralende looks.

emilie-dochter-caroline

DE MAKE-UP FAVORIETEN VOOR TIENERS

  • bobbi-brown-vitamin-enriched-face-base

    BOBBI BROWN VITAMIN ENRICHED FACE BASE


    De Vitamin Enriched Face Base hydrateert en verzacht de huid voor een vlotte make-up applicatie. Je huid ziet er gevoed en stralend uit voor een natuurlijke look.

  • laura-mercier-tinted-moisturizer-light-revealer

    LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER LIGHT REVEALER


    Een natural, glowy teint is terug van nooit weggeweest. Zeker voor een jonge huid is de lichte, natuurlijke dekking van deze Tinted Moisturizer perfect.

  • nars-air-matte-blush-orgasm

    NARS

    AIR MATTE BLUSH ORGASM


    De iconische blush van NARS geeft Emilie een mooie blos die naadloos aansluit bij haar glowy look. De lichte shimmer geeft een leuke extra touch.

  • bobbi-brown-long-wear-cream-shadow-stick-golden-pink

    BOBBI BROWN LONG-WEAR CREAM SHADOW STICK


    Deze oogschaduw-sticks van Bobbi Brown zijn makkelijk aan te brengen en te blenden. Dit rozégouden kleurtje is Emilie’s absolute favoriet voor de lente.

BEKIJK DE TUTORIAL


caroline-breckpot

MAKE-UP ESSENTIALS VOOR 45+

BEKIJK DE TUTORIAL


mibeth-mama-caroline

MAKE-UP ESSENTIALS VOOR 70+

  • sisley-instant-glow-primer

    SISLEY

    INSTANT GLOW PRIMER


    De Sisley Instant Glow Primer werkt verhelderend en laat de huid tegelijkertijd stralen. Hij strijkt de huid glad, zodat fijne lijntjes er egaler uitzien.

  • sisley-phyto-teint-ultra-éclat

    SISLEY PHYTO-TEINT

    ULTRA ÉCLAT


    Mibeth kan niet zonder haar Phyto- Teint Ultra Éclat foundation. Hij voelt fris aan op de huid, is goed opbouwbaar en geeft een prachtige glow.

  • jane-iredale-purepressed-blush-barely-rose

    JANE IREDALE PUREPRESSED BLUSH BARELY ROSE


    Een pop of color mag niet ontbreken! We brengen de blush aan op de appels van de wangen en richting de slapen voor een liftend effect.

  • sisley-ombre-éclat-liquide-coral

    SISLEY OMBRE ÉCLAT

    LIQUIDE CORAL


    Fan van een natural oogmake-up of heb je toch liever een intenser effect? Zijn dekking is makkelijk opbouwbaar, zodat je zelf de intensiteit kan bepalen. Love it!

BEKIJK DE TUTORIAL


Schoonheid is tijdloos en gaat over generaties heen. Of je nu een tiener bent die op zoek is naar een eigen stijl, een vrouw van 45 jaar vol zelfvertrouwen of een trotse grootmoeder van 70, er is een make-up routine voor jou.

Jongeren van Generatie Z kiezen voor speelse en gewaagde looks, terwijl vrouwen van Generatie X de voorkeur geven aan elegante en professionele looks. Vrouwen van de Baby Boomer-generatie geven de voorkeur aan een natuurlijke uitstraling, waarbij hun innerlijke schoonheid wordt benadrukt.

Ongeacht je generatie, er is een make-up routine die bij jouw stijl en behoeften past. Ontdek onze kwalitatieve make-up producten en vind jouw ideale schoonheidsroutine. Onthoud dat schoonheid tijdloos is en dat elke generatie het op haar eigen manier kan vieren.

SHOP MAKE-UP »