NL FR EN

THE COUCOU CLUB Coucou Jade Roller

Coucou Jade Roller

(0)

€ 35,00
€ 28,93(incl. € 35,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
THE COUCOU CLUB
THE COUCOU CLUB

Omschrijving Coucou Jade Roller

Creëer je eigen at-home Coucou Spa met de Coucou Jade Roller. Een eeuwenoud Chinees beautyritueel herleeft! Geroemd als de: ‘work-out voor het gezicht’, ‘natuurlijke face-lift’, ‘gezichtsafslanker’ en ‘verjongende beautytool met helende werking’, lanceert The Coucou Club de Coucou Rollers. Jade heeft ook een mooie holistische betekenis. Het verbetert de body & mind connection + weert negatieve energie. Let’s roll!

Gebruik:
Voor het ultieme effect adviseren we dagelijks vijf tot tien minuten te rollen. Gebruik de roller op een gereinigde huid, eventueel in combinatie met een serum of dag- of nachtcrème.

TIP: Bewaar je Coucou Roller in de koelkast voor een extra verkoelend en verstevigend effect.

VOORDELEN:
- De rollende beweging zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen verminderen. Ideaal voor (te) vroege ochtenden!
- De gezichtsroller verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft.
- Het rollen is als een mini-bindweefselmassage, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wat voor minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels zorgt.
- Het rollen verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint, waardoor je die natural glow krijgt.
- Je skincareproducten worden beter opgenomen tijdens gebruik van de roller én daarnaast heeft de roller heeft een heerlijke verkoelende, ontspannende werking.

Geschikt voor alle huidtypen. Aangezien het product uit 100% echte Jade steen bestaat, is elk product uniek in kleur, structuur en vorm en kan daardoor lichtelijk afwijken van de foto.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Rose Quartz

Deze wordt het

Coucou Jade Roller
THE COUCOU CLUB

Coucou Jade Roller

(0)

€ 35,00
€ 28,93(incl. € 35,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK