NL FR EN

LAURA MERCIER Nourishing Rose Oil 30ml

Nourishing Rose Oil 30ml

(0)

€ 71,00
€ 58,68 (incl. € 71,00)
In winkelzakje  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
LAURA MERCIER
LAURA MERCIER

Omschrijving Nourishing Rose Oil 30ml

Deze herstellende formule verzorgt de huid met een combinatie van superoliën om de huid onmiddellijk te kalmeren en te voeden. De olie is rijk aan kukui- en macadamianoot, verjongt de teint en ondersteunt een gezonde huid.

Laura Mercier's zorgvuldig geselecteerde collectie Skin Essentials biedt een complete huidverzorgingsroutine waarmee de huid perfect wordt voorbereid op make-up. Geïnspireerd door Laura's ervaring in het werken met modellen zorgen deze zachte, milde formules voor krachtige resultaten.

Om de huid optimaal te verzorgen, selecteerde Laura eigenhandig drie belangrijke ingrediënten die in elk product van de Skin Essentials-lijn zijn verwerkt.

Frans bronwater: staat erom bekend dat het de huid onmiddellijk hydrateert en het vochtgehalte van de huid optimaliseert.
Rozenwater: een combinatie van Franse rozenextract en damascusrozenolie boordevol essentiële vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die de huid kalmeren en het evenwicht van de huid herstellen.
Bernagieolie: deze olie is Laura's geheime wapen voor een gezonde, gevoede huid en bereidt deze perfect voor op het egaal aanbrengen van make-up.

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

Nourishing Rose Oil 30ml
LAURA MERCIER

Nourishing Rose Oil 30ml

(0)

€ 71,00
€ 58,68 (incl. € 71,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
In winkelzakje