NL FR EN

Permanente Make-up

Permanente Make-Up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make up dé oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit. Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke enkele jaren blijven zitten. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, het niet meer kunt missen.

PERMANENTE MAKE-UP
Altijd een verzorgd uiterlijk.

WENKBRAUWEN | 60 MIN | €450
WENKBRAUWEN MICROBLADING | 60 MIN | €450
EYELINER ONDER | 45 MIN | €225
EYELINER BOVEN | 45 MIN | €275
EYELINER COMPLEET | 60 MIN | €450
LIPPEN | 60 MIN | €450

FAQ PERMANENTE MAKE-UP.

Waar moet je op letten vóór de behandeling?
Eet goed van te voren! Minimum 24u van tevoren geen alcohol gebruiken en geen bloed verdunnende medicatie innemen. Alcohol of/en bloedverdunners maken het bloed dunner, waardoor het pigment minder goed zal hechten.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
Jouw permanent make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dat komt door de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft permanente make-up 1 tot 5 jaar zitten.

Hoe lang duurt de behandeling?
Bij de eerste plaatsing duurt de behandeling 1,5 uur tot 2 uur (incl. bespreking, voortekenen en pigmenteren). Een na-behandeling duurt circa 30-45 minuten.

Kan ik contactlenzen dragen na de behandeling?
Indien je contactlenzen draagt, breng een bril mee de dag van de behandeling. Contactlenzen kan je weer dragen éénmaal er geen korstjes meer zijn.

Hebt je last van een koorstlip?
Als er regelmatig een uitbraak voorkomt is het af te raden een lippigmentatie te laten uitvoeren. Er zit rond de lippen al litteken-weefsel ten gevolge van eerdere wondjes. Op deze plaatsen zal het pigment moeilijker pakken, met als gevolg dat er een rafelige lipliner ontstaat. Als de koorstlip af en toe voorkomt (1 tot 2 maal per jaar) is een liplijn geen probleem. Je moet wel de nodige maatregelen in acht nemen.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?
Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Permanente make-up wordt aangebracht voor:
Wenkbrauwen (schaduw of Microblading/3D haartjes): Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten dat kunnen. Eventuele littekens in de wenkbrauw worden eveneens met permanente make-up gecamoufleerd. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.
Eyeliner: Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Permanente make-up verandert de uitstraling van de ogen en verfraait deze. De eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen oogmake-up. Het is tevens mogelijk aan de binnenkant (waterlijn) van het onderste ooglid permanente make-up te plaatsen. Er is tevens GEEN enkel risico verbonden tijdens de behandeling! Uw specialiste heeft door haar uitgebreide kennis en jarenlange ervaring een unieke methode ontwikkeld, waarbij de behandeling zeer vlot en vooral bijzonder veilig verloopt.
Lipliner: Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up.

Hoe verloopt een permanente make-up behandeling?
 1. Goed contact met de klant staat aan de basis van de behandeling en daarom wordt gestart met een intakegesprek. In dit gesprek komt ook duidelijk naar voren wat jouw wensen zijn wat betreft vorm, kleur en stijl.
 2. Er wordt samen met je een medische vragenlijst doorgenomen. In sommige gevallen moeten wij extra voorzichtig zijn en wordt dit met je besproken.
 3. Een goed professioneel advies is noodzakelijk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voortekenen met een kajal-potlood, om je een goed beeld te geven van het eindresultaat.
 4. Vervolgens wordt een zachte verdovende crème op de huid aangebracht.
 5. Vanzelfsprekend worden er bij elke behandeling nieuwe steriele naalden en naaldkapjes gebruikt. Hygiëne en steriliteit zijn prioritair bij onze behandelingen.
 6. Vervolgens worden de pigment zachtjes in de huid ingebracht.
 7. Tijdens de behandeling wordt je door onze ervaren specialiste begeleid en gerustgesteld. Daardoor wordt de behandeling veiliger, vrijwel pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos.
 8. Er wordt tijdens de behandeling regelmatig overlegd en gecontroleerd om een optimaal resultaat te bekomen.
 9. Als afwerking wordt een naverzorgingscrème op de huid aangebracht, deze crème koop je bij je apotheker om het thuis verder te verzorgen.
 10. Er wordt je verder gedetailleerd uitgelegd hoe je thuis de naverzorging kan verderzetten. De instructies worden je eveneens schriftelijk meegeven.
 11. Na 3 à 10 dagen ziet het er genezen uit, maar de huidcellen dienen zich binnenin nog te herstellen. Zo kan de kleur tijdens de volgende 3 weken nog aan verandering onderhevig zijn en zie je dus dan pas het uiteindelijke resultaat van uw behandeling.
 12. Na +/- 4 weken volgt een nabehandeling. Tijdens deze behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Voor de meeste behandelingen volstaat 1 nabehandeling.
Veel hangt af van uw huidtype, maar vaak ook van hoe je het thuis verzorgt. Volg dus nauwkeurig de instructies betreffende uw thuisverzorging. Je kan dan rekenen op een optimaal resultaat.