NL FR EN

Mesoestetic gelaatsbehandelingen: Pro Experience

GENESIS

Mesoestetic Genesis

Dé revolutie in de cosmetische geneeskunde dankzij SmartDrivityTM    

Genesis is dé anti-aging behandeling bij Parfuma. Ben je op zoek naar zichtbare huidverbetering maar zonder pijn, snijden of het gebruik van naalden. Het Genesis behandelingssysteem is de unieke oplossing, het heeft een brede en uitgebreid wetenschappelijk geteste werking voor zowel lichaam als gezicht, om de conditie van de huid sterk te verbeteren, te verstevigen en te verjongen en esthetische problemen efficiënt aan te pakken.

- Doeltreffend, pijnloos, non-invasief, onmiddellijk en langdurig resultaat terwijl je tegelijkertijd heerlijk geniet en ontspant
- Stimuleert de drainagepunten, verbetert de bloedsomloop, betere drainage, diep lipolytisch effect, intense hydratatie, anti-aging, cel regenererend
- Efficiënte behandeling van aging, striae, littekens (ook na acne), actinische huidbeschadiging, verslapping, rimpels, haaruitval, depigmentatie…
- Resistive radiofrequency is een unieke en heel bijzondere techniek door de massage met de verwarmde hand van de skin expert, die op de diepere lagen van de huid zal inwerken, een zalige ervaring
- Ideaal als postoperatieve- (na bijvoorbeeld liposuctie, facelift of een oogcorrectie), preventieve- (bij operaties), remodellerende of postpartum behandeling

Standaard inbegrepen bij elke behandeling: 
Reiniging met Hydra Milk Cleanser en Hydratonic, SmartDrivityTM Genesis Sessie, aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

MESO GENESIS FLASH | 55 MIN | €110
                         
Meteen verstevigend en liftend effect. Rimpels zijn minder zichtbaar en de huid ziet er jeugdiger uit. Daarbij is het ook nog eens een erg ontspannende behandeling om helemaal tot rust te komen.

MESO GENESIS BOOST | 70 MIN | €140
(KUUR X6 | €720 | €144 KORTING OP MESOESTETIC PRODUCTEN)
Een effectieve en pijnloze behandeling met spectaculaire, langdurige resultaten met extra boost aangepast aan uw huidbehoefte. Deze exclusief ontwikkelde complexen met een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten zorgen voor specifieke doeleinden zoals anti-aging, depigmentatie, haaruitval, afslanking etc .
 
GENESIS BODY
(KUUR X10 | €1300 | €260 KORTING OP MESOESTETIC PRODUCTEN) 
Deze kuur is specifiek voor lichaam en dubbele kin. Verbetert de collageen en elastine synthese, bevordert de lipolyse en de drainage om de contouren en het volume te reduceren en de textuur van de huid te verbeteren met als resultaat een verbetering van 60% op de vetcellen. Ideaal bij cellulitis, voor versteviging, push-up, drainering en kan ook een dubbele kin behandelen.


AQUAGLO

Mesoestetic Genesis

Dé snelle, sublieme mooimaker voor een mooie, intens gehydrateerde en egale huid met een prachtige GLOW

Een hydrafacial-therapie die de huid exfolieert en niet alleen dode huidcellen van de huid haalt, maar ook zorgt voor een onmiddellijke verjonging met een stralende ‘glow’. Met de instelbare vacuümmassage zorgt deze behandeling voor een diepe reiniging in één enkele behandeling en in een minimum van tijd.

- Zorgt na de eerste behandeling al direct voor een GLOW
- Stimuleert de celdeling op een natuurlijke manier
- Geen downtime, onmiddellijke terugkeer naar normale activiteiten en geen ongemak
- Zorgt voor een diepe reiniging, exfoliatie, hydratatie, zuurstof toevoer en microcirculatie, alles in één sessie
- Verbetert onmiddellijk hyperpigmentatie, verstopte poriën en een ongelijkmatige teint
- Natuurlijke hydratatie, volledig vloeibare infusie, niet invasief en niet irriterend

Standaard inbegrepen bij elke behandeling:
 
Reiniging met Hydra Milk Cleanser en Hydratonic, AquaGlo Sessie, aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

AQUAGLO | 40 MIN | €90
                         
De instelbare vacuümmassage zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling.

AQUAGLO PLUS | 55 MIN | €120
AquaGlo behandeling afgewerkt met een Crystal Fiber Mask in combinatie met de Cryo Chill kop van het behandelsysteem die een verkoelende werking heeft op een huid. Deze is perfect kalmerend na een chemische peeling, heeft een verstrakkend effect op de mature huid, geeft een stralende huid, reinigt poriën en sluit bij een vette of acne huid, versterkt de microcirculatie en zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen.