Nieuws

image

27/12/2022

Volumineuze lokken voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen willen we er op ons best uitzien en dat geldt ook voor ons kapsel. Heb je lange lokken? Dan weet jij waarschijnlijk als geen ander dat lang haar er sneller slap en futloos kan uitzien. Niet iedereen heeft tijd om tussen het kerstshoppen en het voorbereidingswerk naar de kapper te gaan en daarom tonen wij je 3 snelle stappen voor volumineus haar.

stap-1-add-volumeBreng de Oribe Volumista Mist for Volume aan op vochtig haar aan de aanzet voor een natuurlijk zachte glans en va-va-voom volume. Een gewichtloze spray die je lokken er vol en weelderig laat uitzien zonder ze te verzwaren.

ORIBE VOLUMISTA MIST FOR VOLUME €46,00
Föhn je haar vervolgens droog voor het beste resultaat. We mogen de hittebescherming natuurlijk niet vergeten! Een laagje van La Crème 230 van Sisley beschermt en herstelt je haar.

HAIR RITUEL BY SISLEY LA CRÈME 230 €73,35
stap-2-blow-dry-magic
stap-3-spray-in-placeWil je nog wat extra volume? Dan is de Thick Dry Finishing Spray van Oribe jouw perfecte partner! Deze lichte spray verdikt het haar vanaf de aanzet tot de puntjes zonder het te verzwaren. Daarnaast biedt het ook nog eens UV-bescherming voor je haar.

ORIBE THICK DRY FINISHING SPRAY €46,00