Nieuws

image

3/2/2023

Parfuma's self love wishlist voor Valentijn

Binnenkort vieren we weer Valentijnsdag. Traditioneel gezien verrassen we iemand bijzonder met iets liefs, maar de dag van de liefde is ook een uitstekend moment om jezelf te verwennen! Gelukkig heeft Parfuma alles wat jij nodig hebt om extra lief te zijn voor jezelf deze Valentijn.

  • image

    IDEE N°1: EEN ZWOEL PARFUM


    Droom jij weg van de geur van verse witte bloemen, oranjebloesem en lelietjes-van-dalen? Zeg dan niet alleen YES I DO op die ene belangrijke vraag, maar ook tegen dit verleidelijke parfum van Etat Libre d'Orange! Wij garanderen je een zéér liefdevolle Valentijn.



    YES I DO »

  • image

    IDEE N°2: DE STEEN VAN DE LIEFDE

    Liefde is... jezelf een rozenkwarts Gua Sha van The Coucou Club cadeau doen. Het is niet alleen het ultieme ritueel om even te ontspannen, maar deze liefdessteen geneest en trekt zelfliiefde en liefde voor anderen. Klinkt als het ideale Valentijnscadeau, niet waar?



    THE GIFT OF (SELF) LOVE »

  • image

    IDEE N°3: EEN HYDRATERENDE GEZICHTSOLIE

    Geloof ons, iedere huid wordt blij van olie. Zeker wanneer je dagelijks enkele druppels van Augustinus Baders Face Oil aanbrengt op je gezicht! Deze snel absorberende formule voedt, hydrateert en verfijnt je huid voor een subtiele, stralende gloed op je snoet.



    VOOR EEN NATUURLIJKE GLOW »

  • image

    IDEE N°4: EEN PARFUMA GESCHENKBON

    We kunnen wel 100 redenen bedenken waarom een Parfuma Geschenkbon leuk is, maar de belangrijkste reden van al? Je kiest zelf je budget en dat is het! Kies je die ene beauty essential of heb je liever wat me-time bij Skin Expertise Parfuma? Jij beslist en we will make it happen!


    VALENTINE IS FOR SHOPPING »

  • image

    IDEE N°5: EEN HEERLIJKE BODY SCRUB

    verwen jezelf met de Objets d’Amsterdam Body Scrub van Marie-Stella-Maris. Het maakt je huid heerlijk zacht dankzij natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloemolie en is eenvoudig bij te vullen met zijn refill verpakking! Zo krijg je nooit genoeg van zijn frisse geur én bespaar je liefst 88% aan plastic afval!


    ENJOY. REFILL. CONTRIBUTE »

  • image

    IDEE N°6: EXTRA LIEFDE VOOR JE HAAR

    Of je nu gaat op een romantische date of liever wat tijd neemt voor jezelf, je humeur kan niet meer stuk met een glanzende haarbos. Vind je niet? De Serene Scalp collectie van Oribe ziet er niet alleen mooi uit, maar verlicht ook roos voor gezond en gehydrateerd haar.




    LOVE IS IN THE HAIR »

  • image

    IDEE N°7: JANE IREDALE LIPPENBALSEM

    Vandaag is rood de kleur van je lippen met de Just Kissed Lip and Cheek Stain van jane iredale. Deze multifunctionele kleur zit boordevol natuurlijke ingrediënten die je lippen diepgaand verzorgen. Geen overbodige luxe voor die kissable lips!




    LIPPEN OM TE ZOENEN »

  • image

    IDEE N°8: EEN HARTVERWARMEND PARFUM

    Niet zo fan van zoete geuren? Dan is Solo Cedro van Loewe precies wat je zoekt. Een mix van specerijen, citrusvruchten en diverse houtsoorten omhullen je in een warm cosy dekentje na een enkele spray. Van plan om het low key te houden op Valentijn? Dan is dit je partner in crime.


    LOEWE'S BOTANISCHE REGENBOOG »