Nieuws

image

27/1/2023

De grootste beauty trends voor 2023

Dotjes in je haar, glossy lippen, opvallende oogmake-up… Sommige beauty trends blijven hot & happening, andere verdwijnen dan weer net zo snel als ze gekomen zijn. Trends kunnen lastig zijn om te volgen, vooral in de beauty wereld. Daarom hebben we de 5 grootste make-up, haar en skin care trends van 2023 voor je op een rijtje gezet. Wie weet zit er iets leuk tussen om uit te proberen!

1. OPVALLENDE EYELINER

Uiteraard hoeft een lijntje boven je ogen niet altijd zo dramatisch of over-the-top, maar als we de beauty trends van 2023 mogen geloven, mag eyeliner lekker opvallend gebruikt worden. Volledig ingekleurde oogleden, de sirene oogtrend, kleurrijke accenten… Deze trend is er eentje voor de durvers en meteen ook here to stay, want nieuwe technieken zorgen ervoor dat je favoriete eyeliner makkelijker is om aan te brengen en moeilijker om te verpesten! Wij tonen je alvast onze favorieten:

dior-diorshow-on-stage-liner-blauwnars-high-pigment-longwear-eyeliner-geelestée-lauder-double-wear-24h-waterproof-gel-eye-pencil-bronze
DIOR DIORSHOW ON STAGE LINER »
NARS HIGH-PIGMENT LONGWEAR EYELINER »
ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR 24H WATERPROOF GEL EYE PENCIL »

2. WARME HAARKLEUREN

Niet alleen Parfuma, maar ook celebrities zijn dit jaar enorme fan van warme haarkleuren. Denk aan de ‘honey’ lokken van Kim Kardashian of de mushroom blonde haarkleur waar beroemdheden als Hailey Bieber en Margot Robbie al mee zijn gespot. Subtiele tinten en zo naturel mogelijk de deur uit gaan zijn dan ook dé haarkleurtrends om te volgen. Let wel op: het is niet omdat je nieuwe look er natuurlijk uit ziet, dat je daarom wat slordiger mag zijn met je verzorging. Wij helpen je alvast op weg met deze producten die je haar zo lang mogelijk au naturel houden!

oribe-beautiful-color-shampoooribe-beautiful-color-masqueoribe-beautiful-color-split-end-seal
ORIBE BEAUTIFUL COLOR SHAMPOO »
ORIBE BEAUTIFUL COLOR MASQUE »
ORIBE BEAUTIFUL COLOR SPLIT END SEAL »

3. NATURAL ME

Minimalistische make-up gaat nergens heen. Net als in 2022 blijft het hip & trending. Van huidvoedende formules tot een sunkissed gloed, ook in het nieuwe jaar streven beauty lovers naar producten die de nadruk leggen op een gezonde, stralende huid. Belangrijk bij deze trend is het hebben van een goede skin care routine. Hoe beter je je huid verzorgt, hoe mooier deze trend tot zijn recht komt natuurlijk! Onze favoriete producten voor een gezonde gloed?

jane-iredale-hydropure-tinted-serumjane-iredale-glow-time-blush-stick-fervorjane-iredale-glow-time-highlighter-stick-eclipse
JANE IREDALE HYDROPURE TINTED SERUM »
JANE IREDALE GLOW TIME BLUSH STICK »
JANE IREDALE GLOW TIME HIGHLIGHTER STICK »

Wist je trouwens dat je je bij Parfuma kan laten maquilleren? Met onze Natural Me en Fabulous Me make-up zie jij er op je best uit!

4. STRAK GELAKTE NAGELS

Steentjes, glitter, leuke prints en andere versiersels laten we voor wat het is, want in 2023 zijn strak gelakte nagels jouw nieuwe go-to! Vergeet ook zeker niet om je nagels goed te verzorgen, want laten we eerlijk zijn… Er is toch niets frustrerender dan die leuke nagellak kleur op onverzorgde nagels te zien blinken?

pronails-longwear-startpronails-longwear-colour-victory-lappronails-longwear-finish
 PRONAILS LONGWEAR START »
PRONAILS LONGWEAR COLOUR »
 PRONAILS LONGWEAR FINISH »

5. AANDACHT VOOR JE HUIDBARRIÈRE

Tijdens de pandemie werden we één met de gezondheid van onze huidbarrière, het deeltje van de huid dat mee zorgt voor je frisse uitstraling. We speelde voor eigen schoonheidsspecialiste en probeerde producten met ster ingrediënten als vitamine C en retinol maar al te graag uit. Het probleem? Een cocktail van deze ingrediënten of zelfs het te veel gebruiken van deze ingrediënten kan zijn tol eisen van je huidbarrière. Daarom zullen formules vol voedende en versterkende ingrediënten zoals ceramiden en peptiden dit jaar de schrijnwerper stelen. We blijven ons dus focussen op het voeden van onze huid door zachte formules te kiezen die onze huidbarrière weer opbouwen. Onze aanraders van huidvriendelijke producten voor thuis gebruik:

dermalogica-skin-smoothing-creamenviron-focus-care-comfort-antioxidant-gelshiseido-ultimune-power-infusing-concentrate
 DERMALOGICA SKIN SMOOTHING CREAM »
ENVIRON FOCUS CARE COMFORT + ANTIOXIDANT GEL »
 SHISEIDO ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE »